Elena Udrea, alături de românii din Germania

Elena Udrea, alături de românii din Germania

Ministrul Turismului, Elena Udrea, şi-a făcut apariţia la Stuttgart, în cadrul unui târg turistic, de promovare a imaginii României. Concertul maestrului naiului, Gheorghe Zamfir, a impresionat-o pe Elena Udrea, care a plâns minute în şir la finalul concertului.

Ionela van Rees-Zota Beatrice Roşca

Târgul internaţional de turism de la Stuttgart, cel mai important din sudul Germaniei, şi-a deschis porţile sâmbătă, 17 ianuarie, sub auspiciile României şi Argentinei, două dintre ţările partenere ale reuniunii.

La acest eveniment a participat şi Florin Zaheu, preşedintele LARG - Liga Asociaţiilor Române din Germania, ce a deschis un Infopoint sub numele: „Târgul trece..., noi ramânem! - Forumul German-Român Stuttgart” şi o pagină web, care cuprinde linkuri către portaluri care au ca subiect România.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, aceste linkuri vor rămâne în pagina mai sus menţionată şi după închiderea Târgului, pe 25 ianuarie, astfel publicul se va putea informa oricând despre ofertele româneşti.

Tot în cadrul acestui eveniment, hora ansamblului Junii Sibiului a prins-o în cercul ei şi pe Elena Udrea, care nu a refuzat provocarea celebrului dansator de tango, Fernando, alături de care a schimbat câteva mişcări.

Talentul lui Gheorghe Zamfir a încântat publicul în cadrul evenimentului, cu un concert susţinut la Catedrala Hospitalkirche din Stuttgart. Muzica acestuia a emoţionat-o pe  Elena Udrea- ministrul Turismului, care a plâns la finalul concertului.

Caravana Motor Tourism 2009 este la cea de-a 41 ediţie, numărul ţărilor expozante fiind de peste 90. Pavilionul României a reunit anul acesta 21 de expozanţi, care vor încerca să convingă agenţiile de turism din lume, că România este o ţară care nu trebuie omisă din oferta lor turistică.

De la acest eveniment nu lipseşte nici Agenţia Aşii Români şi Radio R România, care vor oferi calendare şi pliante tuturor celor care vor dori acest lucru.