Eduard Hellvig îl felicită pe George Tuță, fostul său consilier din SRI, pentru victoria de la Sectorul 1

Eduard Hellvig îl felicită pe George Tuță, fostul său consilier din SRI, pentru victoria de la Sectorul 1 Eduard Hellvig. Sursa foto: Facebook

Eduard Hellvig a ținut să-l felicite și el pe George Tuță, fostul său consilier din cadrul Serviciului Român de Informații (SRI), pentru victoria din Sectorul 1, unde a obținut un mandat de primar.

Fostul director al SRI a menționat că este ferm convins că Tuță va fi un primar competent pentru cel mai prosper sector al Capitalei, datorită încăpățânării și determinării sale.

Eduard Hellvig, felicitări pentru George Tuță

„Îl felicit pe fostul meu coleg, George Tuţă. La cum îl ştiu, va fi un primar bun şi încăpăţânat”, a scris, sâmbătă, pe reţeaua X.

Recent, George Tuță a declarat că nu regretă deloc colaborarea sa în cadrul SRI, unde a fost consilier al directorului Eduard Hellvig.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deputatul a menționat că a lucrat împreună cu Hellvig atât în Parlament, cât și la Ministerul Dezvoltării, precum și în cadrul PNL, și că a decis să părăsească SRI din motive personale.

Potrivit PNL, rezultatul final înregistrat la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), după verificarea finală a secțiilor, arată că George Tuță a obținut 35.910 de voturi, în timp ce Clotilde Armand a înregistrat 35.237 de voturi.

George Tuță

George Tuță. Sursa foto: Facebook

Scandal în Sectorul 1 pentru funcția de primar

Alegerile locale de pe 9 iunie au dus la un adevărat scandal în Sectorul 1, acolo unde s-a dus o luptă strânsă pentru scaunul de primar.

Aflați inițial la egalitate, George Tuță și Clotilde Armand și-au aruncat cu acuzații pe tot parcursul săptămânii.

În final, George Tuță, membru al PNL, i-a adresat primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, o cerere oficială pentru demararea procesului de transfer al mandatului, programat pentru toamnă.

Clotilde Armand

Clotilde Armand. Sursa Foto: EVZ

El a menționat că va solicita constituirea unei echipe de tranziție, compusă din personal al primăriei și experți din echipa sa, responsabilă cu preluarea fluidă a dosarelor principale, respectarea termenelor limită stabilite, gestionarea cheltuielilor angajate și finalizarea proiectelor în curs, cu accent pe legalitate și eficiență.