Evenimentul Zilei > Actualitate > E revoltător ce s-a întâmplat în acest bloc din România! Poliţia a reacţionat urgent
E revoltător ce s-a întâmplat în acest bloc din România! Poliţia a reacţionat urgent

E revoltător ce s-a întâmplat în acest bloc din România! Poliţia a reacţionat urgent

În prim-plan apare o familie dintr-un imobil cu locuințe sociale din Pitești. La viitoarea evacuare s-a ajuns după ce polițiștii locali au supravegheat zona.

E revoltător ce s-a întâmplat în acest bloc din România! Poliţia a reacţionat urgent. În ciuda somaţiilor venite de la Primăria Piteşti, familia a continuat să arunge gunoi de la fereastră. În acest context, singura soluţie a fost evacuarea locatarilor-problemă.

În prim-plan apare o familie dintr-un imobil cu locuințe sociale din Pitești. La viitoarea evacuare s-a ajuns după ce polițiștii locali au supravegheat zona.

De asemenea, oamenii legii au filmat momentele în care resturile erau aruncate pe fereastră. Mai mult, familia a fost amendată de două ori din acest motiv.

Inițial, echipele Primăriei Pitești au făcut curățenie în cartier, dar lipsa de civism a celor menţionaţi a readus gunoaiele în faţa blocului.

În zonă au fost montate camere de supraveghere și autoritățile au aflat astfel cine sunt locatarii care aruncă gunoiul pe geam.

E revoltător ce s-a întâmplat în acest bloc din România

„Este a treia oară în care familia din blocul cu locuințe sociale din G1 este surprinsă de camera video cum aruncă gunoaie pe fereastră! De la 1 aprilie, locatarii apartamentului supravegheat nu vor mai putea locui în G1.

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului va cere în instanță evacuarea familiei și recuperarea sumei de 4.566 de lei, cât datorează municipalității Pitești la chirie și întreținere”, au anunțat reprezentanții Primăriei Pitești, conform universulargesean.ro.

Mai departe, polițiștii locali au anunţat că vor continua să supravegheze zona. Altfel, reprezentanţii Primăriei Piteşti au atras atenţia vineri asupra unor acte de vandalism:

„Sunt mai puțin de 8 ore de la accesul liber al cetățenilor în Piața Primăriei și au apărut primele acte de vandalism! Spoturi de lumină din spațiul verde au fost deja smulse. Facem apel la piteșteni să ia atitudine împotriva celor care ne fac de râs orașul și ne produc constant pagube în spațiul public!

Curând, sperăm, Poliția Locală va reveni în subordinea Primăriei de sub coordonarea Poliției Române și va putea supraveghea și stopa cu mai multă eficiență actele iresponsabile ale persoanelor fără bun simț! Civilizația la care aspirăm începe cu responsabilitatea fiecăruia dintre noi! Haideți să avem grijă de orașul nostru!”