Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv. De ce actorul Ciprian Nemeșiu a ales acel bloc ca să se arunce de la etajul 7. Acolo e explicația
Exclusiv. De ce actorul Ciprian Nemeșiu a ales acel bloc ca să se arunce de la etajul 7. Acolo e explicația

Exclusiv. De ce actorul Ciprian Nemeșiu a ales acel bloc ca să se arunce de la etajul 7. Acolo e explicația

Bărbatul, care avea 39 de ani, și-a pus capăt zilelor aruncându-se în gol de la etajul șapte al unui bloc din sectorul doi al Capitalei. De ce?

Evenimentul zilei a aflat că acel imobil nu este unul oarecare pentru actor, ba dimpotrivă avea o însemnătate aparte pentru el motiv pentru care l-a și ales pentru a se sinucide.

Răpus din dragoste și de singurătate

Fără angajamente profesionale din cauza pandemiei, dar și într-un moment în care în viața lui sentimentală era un imens gol după despărțirea de iubită, actorul Ciprian Nemeșiu a clacat și a recurs la gestul extrem.

Finalul poveștii de dragoste dintre Ciprian și cea care i-a fost iubită timp de trei ani nu l-a găsit pregătit pe actor care, nici în ruptul capului, nu a vrut să se împace cu ideea de a fi fost părăsit. De a rămâne singur. Poate și de aceea, într-o încercare disperată de a reface relația, de a o readuce în viața lui pe femeia iubită, Ciprian s-a dus acasă la ea. Ce puțin, acolo unde știa el că fata mai locuiește, într-un bloc situat în sectorul 2 al Capitalei. Și ce zi mai potrivită decât 8 Martie putea alege pentru a-și arăta dragostea  , adică aceea în care femeile sunt sărbătorite!

A vrut să moară în fața blocului fostei iubite

Cu mintea și sufletul răvășite, dar cu speranța într-o împăcare cu ”fosta”, Ciprian a bătut la ușa de după care spera să revadă chipul iubitei. Cum, însă, din interior nu a primit nici un  semn, depresia a pus complet stăpânire pe el. Gândul sinuciderii, acela de a renunța la viață, l-a făcut să urce, precum un condamnat care urmează treptele eșafodului, până la etajul șapte al blocului. A ales, în amintirea unei iubirii pierdute, ca rezolvare a tuturor problemelor sale, să se arunce de pe balconul casei scărilor. Să moara în fața blocului unde locuia fosta sa iubită.

Toate oasele și organele interne rupte

Trupul i s-a zdrobit de caldarâm, iar moartea l-a prins în ghearele sale aproape instantaneu. La autopsia efectuată la IML ”Mina Minovici”, legiștii au descoperit că actorul a suferit un politraumatism sever cu rupturi de organe și o puternică hemoragie. Mai pe românește, avea toate oasele rupte, tot trupul zdrobit.

Ciprian Nemeșiu – cel care a pus pe picioare trupa de teatru de improvizație ”Freeze”, care joacă cu succes pe scenele bucureștene -, nu a lăsat nici un bilet adio în care să explice ce l-a împins către moarte. Dar toate elementele, mărturiile și informațiile adunate de polițiștii de la ”Omoruri” nu lasă nici un dubiu asupra celor întâmplate: moartea actorului a fost o sinucidere produsă pe fondul unei puternice depresii sentimentale.

A căutat-o acasă, dar ea nu mai era

”El (n.r. Ciprian Nemeșiu) nu a ales întâmplător acel bloc din sectorul 2. Acolo a stat iubita lui, dar probabil el nu a știu că fata s-a mutat de acolo. Când a văzut că nu o găsește și că nici nu-i răspunde la apelurile prin care voia să o anunțe că e la ușă la ea, așa cum credea el, a cedat complet și s-a sinucis. S-a aruncat de pe balconul casei scărilor, de la etajul șapte, un loc care nu este sub cheie, în care poate ajunge oricine. Toate probele strânse duc la concluzia că este vorba de o sinucidere”, ne-au declarat surse judiciare.

Părinții actorului vor fi audiați

În zilele ce vor urma, cel mai probabil după ce-și vor înmormânta copilul, în birourile anchetatorilor vor ajunge și părinții actorului. E  doar o chestiune de procedură, pentru a se putea stabili ce a făcut Ciprian în ultimele zile de viață, informații care vor completa dosarul acestei morți pe cât de fulgerătoare, pe atât de tragică.