Campioana României joacă astăzi partida retur cu Stromsgodset, și este deja cu gândul la jocul din următoarea fază a Ligii Campionilor. După victoria din prima manșă din turul preliminar, de la Dremmen (1-0), „militarii” speră să aibă parte de un sprijin cât mai mare din partea propriilor suporteri.

Partida dintre Steaua și Stromsgodset de pe Național Arena va începe la ora 20.30, în direct la Pro Tv. În cazul în care trupa din Ghencea va reuși să se califice în al treilea tur preliminar, elevii lui Costel Gâlcă se vor duela pentru prezența în play-off cu învingătoarea „dublei” dintre Aktobe și Dinamo Tbilisi, primii pornind ca favoriți, după victoria din tur, scor 1-0.

„Nu sunteți Real Madrid”

Totuși, adversara Stelei de astăzi, vine cu gânduri mari la București, trimițându-le „roș-albaștrilor” un mesaj înaintea meciului: „Putem să vă eliminăm. Nu sunteți Real Madrid!”. Spre deosebire de jocul din Norvegia, la Steaua va reintra pe teren experimentatul Adi Popa, în timp ce Florin Gardoș este incert pentru acest duel. „Steaua pe plan continental a mers bine mereu, n-a dezamăgit niciodată suporterii mai ales în tururile preliminarii, s-a calificat mereu în grupe”, a declarat mijlocașul din Ghencea.

Duckadam nu își face probleme

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al grupării „roș-albastre”, a declarat pentru „Evenimentul zilei” că Steaua va avea o întâlnire ușoară în compa n i a celor de la Stromsgodset, dar și că va marca de multe ori în poarta adversarilor. „Pentru Steaua nu va fi un meci ușor. Sunt sigur că va fi o partidă destul de dificilă, dar dacă jucătorii vor trata cu maximă seriozitate disputa, nu vor avea probleme în fața norvegienilor. Steaua va câștiga la scor!”, ne-a spus fosta glorie din poarta Stelei.

Gălcă vrea să domine jocul

Costel Gâlcă, tehnicianul campioanei, a spus că se așteaptă la o victorie fără drept de apel a formației sale, în jocul de pe Național Arena. „Stromgodset este o echipă bună, chiar foarte bună. Aștept de la echipa mea să domine jocul, să câștigăm clar, să mergem peste ei și să demonstrăm ce reprezintă Steaua în Europa. N-am spus că este un meci ușor, dar trebuie să ne impunem. Nu există relaxare la noi, jucătorii sunt conștienți de modul cum a arătat prima partidă. Vreau să ne dominăm adversarul și așa va veni și rezultatul final”, a afirmat Gâlcă.