Editura Evenimentul si Capital

Dreptul de a fi homosexual | Viața la Curte

Eliza Ene-Corbeanu
Autor: | | 8 Comentarii | 3930 Vizualizari

- Ai fost vreodată cu o femeie?

- Am încercat de câteva ori pe la 17 ani, dar nu am reușit să fac nimic.

- Ești singur? Bei ceva?

- M-am despărțit de iubitul meu acum trei săptămâni. Aș bea o bere fără alcool.

- E multă agitație pe aici, nu vrei să mergem la mine să vedem meciul ? Luăm și bere fără alcool. Apropo, eu sunt Matei, și i-a întins mâna bărbătește.

- Paul. Îmi pare bine, și a tresărit când i-a simțit strânsoarea fermă și privirea îndrăzneață.

Matei s-a bucurat de cucerirea ușoară și au ieșit împreună din barul prea plin de oameni curioși și fum de țigară. Pe drum nu și-au spus mare lucru.

- Câți ani ai? - 30. Tu?

- Eu sunt mai bătrân.- De ce n-am luat un taxi?

- Pentru că stau la doi pași. Uite, am și ajuns. Ajută-mă cu plasa. Intrăm prin spate că am două vecine care pândesc tot ce intră.

Matei locuia într-un bloc interbelic, gri și trist, năpădit de mucegai și sugrumat de o iederă neiertătoare. Dar era în centru, aproape de bar, iar asta îi convenea de minune.

- Avem cinci trepte. Ține-te de mine, să nu cazi.

Paul a avut o tresărire când a simțit glasul șoptit și buzele lui Matei atingându- i umed urechea. Ușa apartamentului s-a deschis fără zgomot și un puternic parfum de mosc i-a invadat nările.

- Acum putem aprinde lumina, să ne cunoaștem mai bine. Matei era un bărbat frumos. Trăsături masculine, bine conturate și niște ochi verzi care îți tăiau respirația. Pielea fină și parfumată a brațelor contrasta puternic cu musculatura vizibil lucrată și parcă îți venea să îl atingi pe furiș, de teamă să nu-l tulburi. Conștient de farmecul său, afișa o indiferență și o superioritate care subjuga orice victimă. Paul nu știa ce trebuie să facă. Stingher și inert, aștepta indicații din partea gazdei.

- Hai, bărbate, că pierdem meciul! Fă-te comod și lasă plasa aia din mână. Baia e în față, dacă simți nevoia de un duș.

Lejeritatea cu care Matei își declara intențiile, l-a stânjenit și mai tare. Ori vrea să vadă meciul, ori facem sex? Se întreba Paul. Ghicindu-i gândurile, Matei l-a lămurit :

- Doi într-unul. Dacă tot e meci, e păcat să-l ratăm. Sigur nu vrei ceva cu alcool ? Poate te mai relaxează.

Paul a încuiat ușa de la baie și s-a privit îndelung în oglindă. Oare de ce îl alesese Matei? Ce curaj să aducă în casă un necunoscut.

Cu gândurile astea în cap, a început să se aranjeze. Regreta acum că se temuse atât de tare de epilare. Dacă Matei nu-l plăcea așa? Cu aparatul de ras în mână, ezita. În cele din urmă, a făcut un compromis. Știa că a doua zi va suferi cumplit din pricina usturimii pe care lama de ras i-o provoca, dar nu avea de ales. Așa că un ceas s-a chinuit să-și lepede și ultimul fir de păr de pe corp.

- A început meciul, i-a strigat Matei, încercând să deschidă ușa băii. De ce te-ai încuiat, frate?

- Vin acum.

Și-a pus în grabă halatul de baie și a ieșit. S-a izbit de trupul lui Matei, care îl aștepta cu două beri în mână.

- Ești bărbat, ce dracu'! Bea și tu o bere ca lumea.

Am să vă scutesc de detaliile orelor ce au urmat, nu pentru că nu mi-ar fi fost povestite, dar știu că lumea e oripilată până și de o strângere de mână între doi bărbați.

Ce trebuie să știți, este că Paul nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor, astfel că Matei l-a poftit afară, după vreo trei ore de preludiu, încercări, forțări, eșecuri și, în final, batjocură.

- Când beau alcool nu mai sunt eu, se apăra Paul.

- Ești praf, frate. Te faci de râs, miam pierdut vremea cu tine. Du-te-n lumea ta, că mâine mă trezesc devreme.

- Stai puțin să-mi revin. N-ai o pastilă, ceva?

- Hai, ieși, că mă plictisești.

Paul băuse bine. Amețit de alcool, s-a îmbrăcat stângaci și a părăsit apartamentul la trei dimineața, cu pași împleticiți. Se simțea umilit, inutil și trădat. A adormit îmbrăcat, fără să știe cum a ajuns acasă.

E ora 4 dimineața. Un apel disperat la 112 anunță un viol. Chiar victima, o femeie de 60 de ani, a dat telefon, explicând cu lux de amănunte cum un individ necunoscut o violase în propria locuință și o lăsase fără suflare mai multe ore. Fapta se petrecuse în jur de miezul nopții, când ieșise în scara blocului să vadă cine a lăsat ușa de la intrarea din spate deschisă. Un bărbat puternic o pândise și, după ce scotocise toată casa, o violase, lasând-o apoi să zacă leșinată mai mult de 5 ore până își revenise.

ULTIMA ORA. Cu cine STA IN CELULA Radu Mazare!

Pagina 1 din 2


Opiniile exprimate de invitații EVZ aparțin autorilor și nu reprezintă punctul de vedere al publicației
Stirile zilei

Alte articole din categoria: Invitaţii evz

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI