„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a spus Horațiu Tudor, reporter al emisiunii lui Capatos.

CITEȘTE ȘI  A presimțit Costin Mărculescu că va muri? „Voi pleca printre stele…vă mulţumesc tuturor”

Fosta sa iubită i-a dezvăluit lui Dan Capatos că actorul suferea de afecțiuni cardiace și că, în timpul relației lor, a apelat de multe ori la ajutorul cadrelor medicale.

„El avea probleme cu inima. Când eram împreună, venea des ambulanța la el”, a spus Cristina, fosta iubită a lui Costin Mărculescu.

CITEȘTE ȘI Breaking News. Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în cadă

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese TV “Misiune specială” și “Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie în 1985 în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”, în 1986 a avut șansa să fie distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie în regia lui Nicolae Corjos, celebrul “Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu etc.

CITEȘTE ȘI Adevărul despre cauza morții lui Costin Mărculescu. Mesaj oficial din partea autorităților

A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A fost invitat în sute și sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune în calitate de actor sau cântăreț. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

A colaborat cu mai multe Teatre susținând peste 2000 de spectacole în țară și în străinătate jucând împreună cu mai mulți actori ca Florin Piersic, Mișu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele etc.