Potrivit primelor informații, Costin Mărculescu ar fi murit din cauza unui infarct sau un ANV (accident vascular cerebral). Joi va fi efectuată autopsia îndrăgitului actor care urma să împlinească 51 de ani la finalul acestei luni.

După primele cercetări efectuate la miezul nopții, autoritățile nu au găsit urme de violență pe corpul artistului.

„În noaptea de 10/11 iunie, în urma unui apel 112, în care se sesiza ca un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon, de mai mult timp, polițiști ai Secției 12 Poliție s-au deplasat la adresă pentru verificări. Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat.

CITEȘTE ȘI  A presimțit Costin Mărculescu că va muri? „Voi pleca printre stele…vă mulţumesc tuturor”

Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Corpul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, au declarat anchetatorii.

Anunțul morții actorului Costin Mărculescu a fost făcut în timpul emisiunii lui Dan Capatos, la „Extra Night Show”.

CITEȘTE ȘI Breaking News. Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în cadă

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a spus Horațiu Tudor, reporter al emisiunii lui Capatos.

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese TV “Misiune specială” și “Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie în 1985 în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”, în 1986 a avut șansa să fie distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie în regia lui Nicolae Corjos, celebrul “Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu etc.

A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A fost invitat în sute și sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune în calitate de actor sau cântăreț. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

A colaborat cu mai multe Teatre susținând peste 2000 de spectacole în țară și în străinătate jucând împreună cu mai mulți actori ca Florin Piersic, Mișu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele etc.