Evenimentul Zilei > Actualitate > DRAMA de la Middlesbrough, rememorată de fiul unul fost jucător al Stelei: „Tata n-a fost bun zile întregi”
DRAMA de la Middlesbrough, rememorată de fiul unul fost jucător al Stelei: „Tata n-a fost bun zile întregi”

DRAMA de la Middlesbrough, rememorată de fiul unul fost jucător al Stelei: „Tata n-a fost bun zile întregi”

Răzvan Marin, fiul lui Petre Marin, a povestit ce stare de spirit a avut tatăl său după ce Steaua a ratat calificarea în finala Cupei UEFA.

Răzvan Marin, jucătorul echipei Standard Liege și-a amintit cât de greu i-a fost lui Petre Marin, tatăl său, după ce Steaua a ratat calificarea în finala Cupei UEFA. În 2006, „roș-albaștrii” au întâlnit-o pe Middlesbrough, au câștigat pe fostul „23 August” cu 1-0, iar în Anglia au pierdut cu 2-4, după ce au avut 2-0. Răzvan Marin, tatăl actualului internațional român, fost fundaș stânga, a evoluat în returul de coșmar.

„După meciul acela de la Middlesbrough, tata n-a fost bun zile întregi. Am plâns și eu în fața televizorului. Îl vedeam eu că încerca atunci când ajungea acasă să uite, dar nu avea cum. Eu îl încurajam mereu, ”lasă, tata, că mai sunt meciuri, hai să ne jucăm”, chestii din astea. Dar de uitat, nu putea să uite. Cred că n-a uitat nici azi”, a spus Răzvan Marin. Interviul complet cu jucătorul lui Standard, pe danielnanu.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: