Evenimentul Zilei > Actualitate > Dumitru Dragomir a tunat după derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB. Telefonul de la ora 9:00
Dumitru Dragomir a tunat după derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB. Telefonul de la ora 9:00

Dumitru Dragomir a tunat după derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB. Telefonul de la ora 9:00

CFR Cluj și FCSB, primele două clasate din Liga 1 Betano, au oferit un derby de toată jena, duminică, în Gruia, fără goluri și fără niciun șut pe poartă de ambele părți. Contactat de EVZ, Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a mărturisit că a asistat la „unul dintre cele mai urâte derby-uri”.

EVZ: Domnule Dragomir, CFR și FCSB au oferit poate cel mai slab derby din istoria fotbalului mioritic. Ce s-a întmplat?

Dumitru Dragomir: FCSB nu a putut mai mult. Eu chiar am spus înaintea acestui joc că scorul va fi egal. Domne, Dan Petrescu are o tactică aparte, nu iese din 30 de metri, dar el a pregătit acest meci încât să nu piardă. Cu acest punct câștigat în fața Stelei, echipa lui poate să iasă campioană. Steaua a încercat, dar nu-mi explic forma slabă a acestui meci.

EVZ: Va mai rămâne Mihai Teja și din sezonul viitor pe banca trupei lui Gigi Becali?

Dumitru Dragomir: FCSB are un nume. Dar, dacă nu îi lasă pe tineri să joace împreună, nu iese nimic. E presiune mare pe Teja, pentru că e condamnat să ia campionatul. Toată lumea îl atacă pe el, dar nu are nicio vină. Eu zic că dacă e băiat deștept va rămâne la FCSB. Prea repede se schimbă antrenorii la noi. E o mare greșeală. Este o mentalitate idioată, atât din partea antrenorilor, cât și a conducătorilor de club.

EVZ: Concluzia dvs. a acestui derby care este?

Dumitru Dragomir: A fost unul dintre cele mai urâte derby-uri pe care le-am văzut în România! M-am înfuriat după meci. Nu mă așteptam la așa ceva din partea primelor două echipe din campionat.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: