Evenimentul Zilei > Politica > Breaking News! Dragnea și-a eliminat rivalul cu sânge rece. Se va asigura interimatul
Breaking News! Dragnea și-a eliminat rivalul cu sânge rece. Se va asigura interimatul

Breaking News! Dragnea și-a eliminat rivalul cu sânge rece. Se va asigura interimatul

Primarul oraşului Cavnic, Vladimir Petruţ, a fost exclus din PSD ca urmare a criticilor la adresa lui Liviu Dragnea și a nemulțumirilor expuse public. Anunțul a fost făcut de preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea.

Primarul oraşului Cavnic, Vladimir Petruţ, a fost exclus din PSD, urmând ca organizaţia locală să fie condusă de către un comitet interimar. Anunțul a fost făcutde preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, informează RTNews.

„Azi am primit Hotărârea de excludere din PSD! În acest moment, devin oficial primar independent al căvnicarilor și numai în slujba căvnicarilor, care, au fost alături de mine și la bine dar mai ales la greu.

În perioada următoare, rămâne de văzut ce se va întâmpla în Consiliul Local al orașului Cavnic, deoarece, în urma alegerilor din anul 2016, am obținut în numele PSD, un număr de nouă consilieri locali. 

Deși am putut susține un viceprimar din rândul consilierilor PSD, am preferat să-mi respect cuvântul dat susținând un viceprimar din rândul consilierilor PCM. Cu consilierul local din partea ALDE am conlucrat foarte bine. Rămâne de văzut dacă acești consilieri locali vor rămâne alături de mine și de cetățenii orașului Cavnic sau vor reprezenta interesele de grup sau personale.”, a declarat primarul din Cavnic.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: