Adjunctul secretarului american de stat pentru probleme europene și eurasiatice, Wess Mitchell, aflat în vizită în România, s-a întâlnit cu Liviu Dragnea.  Ambasada SUA a confirmat oficial informația, pentru Realitatea TV, dar a precizat că ”nu facem public conținutul discuțiilor diplomatice”.

Conform ambasadei, Wess Mitchell s-a întâlnit cu o serie de oficiali romani, inclusiv cu președintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

Potrivit site-ului G4media.ro, întâlnirea ar fi avut loc la București. Este posibil ca subiectul discuției să fi fost legea off-shore, amânată de patru luni în Camera Deputaților.

Intersant este că tocmai luni actul normativ a suferit nouă amânare. Wess Mitchell a vorbit, în discursul de la Facultatea de drept a Universității din București, și despre importanța independenței energetice a României, în contextul exploatării resurselor din Marea Neagră. 

Wess Mitchell, se află în România de luni dimineață. Marți, înaltul oficial american se întâlnește cu președintele Klaus Iohannis și cu vicepremierul Ana Birchall.