Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea S-A ÎNTÂLNIT cu omul lui Donald TRUMP. Era și Anna Birchall acolo. Ce au DISCUTAT
Dragnea S-A ÎNTÂLNIT cu omul lui Donald TRUMP. Era și Anna Birchall acolo. Ce au DISCUTAT

Dragnea S-A ÎNTÂLNIT cu omul lui Donald TRUMP. Era și Anna Birchall acolo. Ce au DISCUTAT

Adjunctul secretarului american de stat pentru probleme europene și eurasiatice, Wess Mitchell, aflat în vizită în România, s-a întâlnit cu Liviu Dragnea. Ambasada SUA a confirmat oficial informația, pentru Realitatea TV, dar a precizat că ”nu facem public conținutul discuțiilor diplomatice”.

Adjunctul secretarului american de stat pentru probleme europene și eurasiatice, Wess Mitchell, aflat în vizită în România, s-a întâlnit cu Liviu Dragnea.  Ambasada SUA a confirmat oficial informația, pentru Realitatea TV, dar a precizat că ”nu facem public conținutul discuțiilor diplomatice”.

Conform ambasadei, Wess Mitchell s-a întâlnit cu o serie de oficiali romani, inclusiv cu președintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

Potrivit site-ului G4media.ro, întâlnirea ar fi avut loc la București. Este posibil ca subiectul discuției să fi fost legea off-shore, amânată de patru luni în Camera Deputaților.

Intersant este că tocmai luni actul normativ a suferit nouă amânare. Wess Mitchell a vorbit, în discursul de la Facultatea de drept a Universității din București, și despre importanța independenței energetice a României, în contextul exploatării resurselor din Marea Neagră. 

Wess Mitchell, se află în România de luni dimineață. Marți, înaltul oficial american se întâlnește cu președintele Klaus Iohannis și cu vicepremierul Ana Birchall.