Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea pune tunurile pe Iohannis. „La ora leneșul Iohannis cred că doarme”. Ironii fără precedent la șeful statului
Dragnea pune tunurile pe Iohannis. „La ora leneșul Iohannis cred că doarme”. Ironii fără precedent la șeful statului

Dragnea pune tunurile pe Iohannis. „La ora leneșul Iohannis cred că doarme”. Ironii fără precedent la șeful statului

Vineri, la Dâmbovița, președintele PSD, Liviu Dragnea, răspunde atacurilor lui Klaus Iohannis pe Legea bugetului, declarând că președintele este „crud” și lipsit de suflet pentru că a blocat creșterea alocațiilor pentru copii.

 „La ora leneșul Iohannis cred că doarme! De ce râzi Codrine? Eu chiar cred că doarme, este totuși ora 2, ora prânzului. A mâncat și acum doarme. Lăsați-mă și cu schiurile, că aia e fake news”, a spus Dragnea.

Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut vineri o declarație de presă la Palatul Cotroceni, ocazie folosită pentru a critica strategia PSD în legătură cu Bugetul pentru 2019. „Este rea-voință refuzul PSD de a repara bugetul care va genera efecte resimțite, din păcate, de cetățeni”, a declarat şeful statului. Cu toate acestea, seful statului a semnat decretul prin care bugetul pentru anul în curs a fost promulgat.      

PSD a picat și ultimul test al responsabilității. Legea Bugetului a ajuns la promulgare neschimbată. O zi. Atât a alocat PSD pentru reexaminarea unui proiect pentru țară. Este rea-voință refuzul PSD de a repara bugetul care va genera efecte resimțite, din păcate, de cetățeni. Dintr-o logică politicianistă, PSD nu a ținut cont de nimic. Când vom avea din nou noi taxe și impozite, când se vor înregistra noi creșteri, adevărul nu va mai putea fi negat. Bugetul a fost votat și dezbătut cu 3 luni întârziere față de termen. Majoritatea PSD demonstrează o lipsă gravă de responsabilitate”.

În ceea ce privește OUG 114, șeful statului a punctat: „Această guvernare este toxică pentru stabilitatea economică a României și a populației. experminetele unor așa-ziș vizionari din PSD pun în pericol anumite sectoare din economie. Au făcut un buget frumos doar pe hârtie. Sunt invocate doar categoriile cele mai vulnerabile, dar PSD arată că nu e interesat de acești oameni”.