Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea ESTE GRAV BOLNAV? ALERTĂ ÎN PSD! Mesaj de ultimă oră al liderului social-democraţilor
Dragnea ESTE GRAV BOLNAV? ALERTĂ ÎN PSD! Mesaj de ultimă oră al liderului social-democraţilor

Dragnea ESTE GRAV BOLNAV? ALERTĂ ÎN PSD! Mesaj de ultimă oră al liderului social-democraţilor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus că o să decidă în curând unde va merge de 1 Decembrie, după ce a primit o mulțime de invitații. Președintele Camerei Deputaților a mai adăugat că speră ca sănătatea să îi permită ia parte la aceste evenimente festive.

 

Pe de altă parte, Liviu Dragnea a spus destul de clar că nu va merge la recepţia de la Palatul Cotroceni organizată cu ocazia Zilei Naţionale.

Întrebat unde va participa la ceremoniile de 1 Decembrie, Liviu Dragnea a răspuns: „Încă nu m-am decis, undeva unde o să fiu invitat. Am foarte multe invitaţii şi o să aleg zilele astea. Sper să fiu şi într-o stare de sănătate bună”, a adăugat Liviu Dragnea.

Întrebarea a fost adresată  în contextul în care mai sunt cinci zile până la evenimentele organizate de 1 decembrie. Oficialii şi o parte a societăţii civile invită la celebrarea Centenarului, dar există şi o altă parte a societăţii care consideră că 1 Decembrie e momentul potrivit pentru sărbătorirea libertăţii, a unirii împotriva abuzurilor puterii asupra justiţiei, scrie Digi24.ro.