Filiala doljeană îi va susține și pe Olguța Vasilescu – ministrul Muncii și Paul Stănescu – ministrul Dezvoltării regionale pentru funcții de vicepreședinte, și pe Marian Neacșu pentru funcția de președinte executiv. 

„Suntem în situația în care președintele executiv actual, domnul Bădălău, a fost nominalizat pentru această funcție prin votul Comitetului Executiv. Acest vot ar trebui să fie confirmat și de către Congres. În acest moment, în viziunea noastră, considerăm că domnul Neacșu, cu experiența pe care o are, cu echidistanța de care a dat dovadă și cu implicarea pe care a arătat-o ar fi potrivit sau ar fi mai potrivit pentru funcția de președinte executiv, motiv pentru care noi, și știu că mai sunt și alte organizații din țară, să susținem candidatura sa. Rămâne ca cei prezenți la Congres, delegații, să votăm la momentul respectiv“, a declarat senatorul Claudiu Manda, președintele PSD Dolj, citat de Indiscret.ro.

El a negat că s-ar afla printre variantele de înlocuitor al lui Nicolae Bădălău: „Am văzut și eu ce s-a vehiculat în spațiul public, dar nu a fost nicio discuție de genul acesta. Nu o să mă apuc acum să comenteze ceea ce se vehiculează pe surse“.

Te-ar putea interesa și: