Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea, în RĂZBOI direct cu DNA: „Voi face plângere la Parchet”
Dragnea, în RĂZBOI direct cu DNA: „Voi face plângere la Parchet”

Dragnea, în RĂZBOI direct cu DNA: „Voi face plângere la Parchet”

Liviu Dragnea a declarat, luni, că este stupefiant faptul că niciun Parchet nu s-a autosesizat după declaratțiile făcute de fosta șefă AEP, Ana Maria Pătru, în interviul acordat în exclusivitate Evenimentului Zilei.

Fosta șefă AEP declara că a fost șantajată să facă denunțuri despre Ponta și Dragnea. În acest sens. șeful PSd a declarat că, devreme ce niciun parchet nu a luat nicio măsură, va face chiar el o plângere pentru a se efectua cercetări în acest caz:

”Mă așteptam să văd niște reacții de la Parchetele din România după ceea ce a spus Ana Maria Pătru, care spune că a fost șantajată pentru a spune ceva despre mine”, a  spus Dragnea.

„Eu aștept, poate se sesizează cineva, dar dacă nu, voi face o plângere, pentru că aștept să primesc niște răspunsuri.Dacă nu se autosesizează nimeni și probabil nu se va sesiza nimeni, că nu este o chestie atât de importantă. Nu știu împotriva cui voi face plângere, probabil împotriva acelui procuror, nu știu, voi discuta cu avocații și voi decide”, a precizat șeful PSD.

„Mi s-au cerut DENUNȚURI împotriva lui PONTA, DRAGNEA și GHIȚĂ!” Încă o mărturie CUTREMURĂTOARE care CONFIRMĂ Operațiunea „Noi suntem Statul!” (XXIII)

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: