Evenimentul Zilei > Politica > BĂTĂLIA SECRETĂ din PSD. O nouă DEMISIE în primplan? DRAGNEA și DESECRETIZAREA documentelor. Pe cine „i s-a pus pata” șefului PSD
BĂTĂLIA SECRETĂ din PSD. O nouă DEMISIE în primplan? DRAGNEA și DESECRETIZAREA documentelor. Pe cine „i s-a pus pata” șefului PSD

BĂTĂLIA SECRETĂ din PSD. O nouă DEMISIE în primplan? DRAGNEA și DESECRETIZAREA documentelor. Pe cine „i s-a pus pata” șefului PSD

Ministrul de Interne, Carmen Dan, și președintele PSD, Liviu Dragnea, s-au contrat dur săptămâna trecută din cauza deciziei ministerului de a desecretiza o mare parte din documentele interne legate de acțiunea forțelor de ordine la mitingul din 10 august.

Noi tensiuni din PSD dintre Liviu Dragnea, șeful partidului, și Carmen Dan, Ministrul de Interne, au ieșit la iveală. Contrele celor doi au apărut după decizia de a desecretiza o parte din documentele legate de intervenția jandarmilor la mitingul din 10 august, scrie G4Media.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, și președintele PSD, Liviu Dragnea, s-au contrat dur săptămâna trecută din cauza deciziei ministerului de a desecretiza mare parte din documentele interne legate de acțiunea forțelor de ordine la mitingul din 10 august, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid.

Inițial, sursele ar fi declarat că ministrul Carmen Dan a amenințat cu demisia din funcție după tensionarea relațiilor cu Liviu Dragnea, dar demisia nu a fost însă înregistrată la cabinetul premierului Viorica Dăncilă.

Ministrul Carmen Dan a declarat că „nu am discutat niciodată cu președintele Liviu Dragnea despre acțiunea Ministerului de Interne la mitingul din 10 august și nu există tensiuni pe acest subiect. Nu mi-am depus demisia”.

Reamintim că șapte din cele opt documente referitoare la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei au fost declasificate, inclusiv raportul referitor la intervenția forțelor de ordine pentru reprimarea manifestației, potrivit unor surse din Ministerul de Interne citate de Revista 22.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: