Evenimentul Zilei > Politica > Revocarea șefei DNA. Dragnea anticipează DECIZIA CCR. IPOTEZA șefului PSD despre ANUNȚUL judecătorilor constituționali
Revocarea șefei DNA. Dragnea anticipează DECIZIA CCR. IPOTEZA șefului PSD despre ANUNȚUL judecătorilor constituționali

Revocarea șefei DNA. Dragnea anticipează DECIZIA CCR. IPOTEZA șefului PSD despre ANUNȚUL judecătorilor constituționali

Liviu Dragnea, șeful PSD, anticipează decizia Curţii Constituţionale pe tema revocării şefei DNA. Potrivit liderului PSD, joi, pe 10 mai, judecătorii constituţionali vor amâna pronunţarea pentru o dată ulterioară. Șeful PSD a făcut declarațiile după ce s-a întâlnit la sediul PSD cu gălățeanul parior care a venit cu naveta de bere, dar nu a vrut să guste din micii oferiți de Dragnea.

"Nu cred că se pronunţă săptămâna asta. Nu ştiu, nu am informaţii. Mi se pare scurt", a declarat Dragnea.

Cazul „GRĂTAR LA DRAGNEA”, tranșat! Bogdan Lungu, micii șefului PSD și încă un PARIU. PRIMELE REACȚII. „Este un om de cuvânt…”

Curtea Constituţională va dezbate, pe 10 mai, sesizarea Guvernului cu privire la existenţa unui conflict între Executiv şi Preşedinţie, în urma refuzului şefului statului, Klaus Iohannis, de a o revoca din funcţie pe procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Protestatari, dar și susținători ai PSD în fața sediului PSD

Zeci de persoane, protestatari, dar și susținători ai PSD, s-au strâns, luni, la sediul partidului, în contextul întâlnirii dintre Liviu Dragnea și bărbatul care l-a provocat să își facă un selfie, care a adus o ladă de bere pentru a își onora pariul. În fața PSD s-au strâns atât protestatari, cât și susținători, aceștia având schimburi de replici.