Evenimentul Zilei > Social > Cazul „GRATAR LA DRAGNEA”, tranșat! Șeful PSD, față în față cu gălățeanul cu pariul. Bogdan Lungu a refuzat MICII! Galerie foto
Cazul „GRATAR LA DRAGNEA”, tranșat! Șeful PSD, față în față cu gălățeanul cu pariul. Bogdan Lungu a refuzat MICII! Galerie foto

Cazul „GRATAR LA DRAGNEA”, tranșat! Șeful PSD, față în față cu gălățeanul cu pariul. Bogdan Lungu a refuzat MICII! Galerie foto

Spectacol total la cunoscuta speță a acestor zile, mai exact, la gratar la Dragnea! Mai exact, șeful PSD și Bogdan Lungu, gălățeanul cu pariul și cu naveta de bere, s-au întâlnit luni la sediul PSD! La sosire, Bogdan Lungu a afirmat că nu l-a votat pe Dragnea, refuzând să mănânce micii oferiţi de Liviu Dragnea pe motiv că nu primește pomană electorală.

Micii au fost aduşi de la ferma fiului preşedintelui PSD.  Bogdan Lungu, un taximetrist din Galaţi, a afirmat săptămâna trecută, într-un comentariu pe pagina de Facebook a liderului PSD, că îi va oferi acestuia "o navetă de bere" dacă demonstrează că este într-adevăr el cel care răspunde comentariilor, nu o persoană din echipa sa. Liviu Dragnea a publicat un "selfie" şi l-a chemat pe gălăţean la sediul PSD, luni, la ora 17.00.

În urmă cu o săptămână, liderul PSD a fost provocat de un internaut să demonstreze că el îşi scrie postările de pe Facebook, miza fiind o navetă cu bere. Astfel, Liviu Dragnea a postat un selfie cu el la volanul maşinii, întrebând „cum rămâne cu naveta cu bere” promisă şi spunând că îl aşteaptă pe internaut luni la sediul PSD din Kiseleff cu mici, urmând ca internautul să aducă berea.

La scurt timp după aceasta, pe Facebook a fost creat un eveniment intitulat “Grătar la Dragnea”, iar aproape 10.000 de persoane s-au arătat interesate sau au anunţat că participă la acţiune.

 

„Grătar. Dragnea dă micii. A zis să ne ţinem de cuvânt şi să mergem. Locaţia: Sediul PSD de pe Kiseleff. Ora: 17:00. Ziua: Luni 7 Mai”, se arată în anunţul evenimentului.

Ulterior, Bogdan Lungu, cel care l-a provocat pe Dragnea, a scris în comentariile de la postarea liderului social-democraţilor: „Sunt din Galaţi. Luni vin cu naveta cu bere. Să văd dacă am cui să dau pariul pierdut. Râdeţi, glumiţi… dar eu chiar mă duc la ora şi locul stabilit. Să vedem…”.