Trei indivizi au  intrat în clădirea în care funcționează Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) situat de Calea Victoriei și au furat mai multe televizoare și bicicleta polițistului.

Se pare că cei trei hoți nu știau că acolo funcționează de o perioadă de timp și una dintre structurile BCCO.

De fapt, această structură polițienească a ajuns acolo după ce fostul sediu al instituției a fost evacuat, recent, după ce un studiu a relevat că riscul de prăbușire la cutremur era unul extrem de mare.

În clădirea călcată de hoți mai funcționează și o cliniă  privată.

În timp polițistul dormea în post, hoții au distrus interfonul și au plecat, în cele din urmă, cu bicicleta unui polițist și cu mai multe televizoare care aparțineau clinicii respective.

Abia după ce s-a trezit din somn polițistul a anunțat imediat, iar cel care ar fi sunat la numărul de urgență 112 ar fi fost chiar șeful BCCO București.

Așa cum era normal, cazul a făcut mare vâlvă în spațiul media.

După ce a apărut în presă, reprezentanții Poliției Române au negat că acest incident ar fi avut loc, afirmând că ar fi vorba despre un fake news.

Sediul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, prăduit de hoți. Paznicul era în…

Mai mult, potrivit Poliției Român, incidentul nu a avut loc nici măcar pe Calea Victoriei, ci la parterul unei clădiri din strada Mărgeanului, sector 5, unde, fără să știe că este o casă conspirativă, hoții ar fi distrus interfonul și ar fi furat o bicicletă, dar ar fi fost prinși la puțin timp după spargere.

Adevărul, de fapt a fost altul, și anume, că hoții au plecat cu prada din centrul orașului și au ajuns într-adevăr pe strada Mărgeanului, din cartierul mărginaș Rahova, la care făceau referire oficialii IGPR, unde, însă, s-au luat la ceartă pentru împărțirea bunurilor furate.

Un echipaj al Secției 19 Hoții, de fapt, fuseseră prinși din întâmplare de un echpaj al Secției 19 care și dat seama că televizoarele și bicicleta sunt furater.

În prezent, în Poliția Română a fost declanșată o anchetă internă în legătură cu acest caz, potrivit gandul.ro