Evenimentul Zilei > International > Donald Trump și-a ieșit din minți și a plecat din conferință. Ce l-a enervat?
Donald Trump și-a ieșit din minți și a plecat din conferință. Ce l-a enervat?

Donald Trump și-a ieșit din minți și a plecat din conferință. Ce l-a enervat?

Un subiect adus în discuție la o întâlnire cu presa l-a iritat peste măsură pe șeful de la Casa Albă.

Momente tensionate la Casa Albă, cu Donald Trump aflat în prim-plan. Președintele Statelor Unite ale Americii s-a enervat foarte tare și a plecat din fața reporterilor în timp ce susținea o conferință de presă. Liderul s-a enervat pentru că jurnaliștii i-au reproșat distribuirea unor postări pe contul de Twitter. Este vorba despre diverse păreri ale unor așa-zis medici, pe tema pandemiei de coronavirus.

Kaitlan Collins, corespondent CNN la Casa Albă, i-a reproșat lui Trump că a popularizat o femeie care vorbea despre efectele negative ale purtării măștii.

„Femeia despre care aţi spus că este un medic extraordinar a declarat în acel clip pe care l-aţi distribuit pe Twitter aseară că măştile nu sunt eficiente şi există un leac pentru COVID-19, ambele idei dezminţite de experţii în sănătate, a mai publicat clipuri în care spune că doctorii fac medicamente folosind ADN extraterestru şi că se încearcă realizarea unui vaccin care să te facă imun la religie”, a spus corespondentul de la CNN.

„Poate e aceeaşi femeie, poate nu. Dar îşi pot spune asta: era în direct cu mai mulţi medici care sunt mari fani ai hidroxiclorochinei şi mi s-a părut că a fost foarte impresionantă în ideea că de acolo de unde vine, nu ştiu din ce ţară e, dar a spus că a avut succes incredibil cu sute de pacienţi diferiţi. Aşa că am considerat că părerea ei este una importantă dar nu ştiu nimic despre ea”, a răspuns președintele SUA, care a plecat de la respectiva conferință de presă.

Înainte de-a se supăra, Trump mai afirmase că imunologul Anthony Fauci are mai multă notorietate decât el, în ultimele luni, de la izbucnirea pandemiei. „El este foarte popular. Este doar curios. Lucrăm împreună, dar pe mine de ce nu mă place nimeni? Probabil e vorba doar de personalitatea mea”, a afirmat președintele SUA.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: