Evenimentul Zilei > International > Donald Trump iese la atac. Fostul președinte pregătește revoluția
Donald Trump iese la atac. Fostul președinte pregătește revoluția

Donald Trump iese la atac. Fostul președinte pregătește revoluția

Donald Trump va rupe tăcerea pe care și-a impus-o după ce a părăsit Casa albă. Weekendul viitor va susține primul discurs în calitate de fost președinte.

Donald Trump iese la atac. Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii va rosti un discurs weekendul viitor.  Prolejul îl oferă reuniunea la vărf a licrilor conservatori care va avea loc la Orlando, în statul Florida.


Experiențe extracorporale la limita morții. Mărturiile unui mare savant


Momentul este așteptat cu mare emoție de conducerea și aleșii Partidului Republican. Asta pentru că tema discursului este „viitorul partidului republican și al mișcării conservatoare”.

Donald Trump iese la atac. Revoluție în Partidul Republican

Este de așteptat ca în primul său discurs de când a părăsit Casa Albă pe 20 ianuarie, Trump să se refere planurile sale revoluționare cu privire la Partidul Republican. Cel puțin asta au declarat AP apropiații fostului președinte, scrie ziarul francez Le Figaro.

Nu ar fi nicio surpriză, atâta vreme căt Trump a făcut cu numai câte zile în urmă un apel către reprezentanții partidului în Senat de a-l înlocui pe liderul Mitch McConnell. Nu vor fi uitați, probabil, nici ceilalți aleși ai partidului care au trecut de partea democraților și au votat pentru impeachment.


Efectul Biden, la granițele Rusiei. Escaladarea conflictului e iminentă


Acești „trădători” au deja mari probleme cu baza partidului, care pare să-i fi rămas fidelă lui Trump.

Donald Trump iese la atac. Se va referi și la „politicile dezastruoase” ale actualului președinte Joe Biden

Fostul președinte va aborda, de asemenea, și tema „politici dezastruoase” pe care succesorul său Joe Biden o duce în privința imigrației. E oarte probabil ca Trump să se refere și la schimbările periculoase care au intervenit în politica Statelor Uniteale Americii  în ceea ce privește Orientul Mijlociu și în special la dorința lui Biden de a se alătura acordului mnuclear cu Iranul, politică pe care Israelul nu o vede cu ochi buni.

Istoria secretă. Basarabia, salvată de soldații ardeleni din armata Austro-ungară