Evenimentul Zilei > Social > Doliu uriaș în media din România. L-a secerat la doar 46 de ani! Mesaje sfâșietoare
Doliu uriaș în media din România. L-a secerat la doar 46 de ani! Mesaje sfâșietoare

Doliu uriaș în media din România. L-a secerat la doar 46 de ani! Mesaje sfâșietoare

Încă o tragedie cutremură presa românească. COVID-19 a lovit crunt într-un post de televiziune. Victima avea doar 46 de ani și a lăsat în urmă doi copii. Mesajele colegilor sunt sfâşietoare.
Realitatea Plus anunţă primul deces în presă din cauza COVID-19. Un angajat din regia tehnică a televiziunii Realitatea Plus a murit din cauza COVID- 19. În vârstă de 46 de ani, el era internat la Terapie Intensivă, la Institutul „Matei Balș”. Bărbatul avea doi copii.

Angajatul de la regia tehnică a televiziunii Realitatea Plus a murit din cauza COVID- 19. El era internat la Terapie Intensivă, la Institutul „Matei Balș”. Bebe Stănuțiu avea 2 copii. Este primul deces de COVID- 19 confirmat în mass- media.

Mesajul sfâșietor al colegilor

„Anunțăm cu regret trecerea în neființă a colegului nostru Haralambie Stănuțiu, după câteva săptămâni de luptă cu un virus necruțător. Transmitem condoleanțe familiei și suntem alături de ei pentru pierderea suferită. Nu considerăm că am pierdut doar un coleg, ci un membru al familiei Realitatea. Din păcate, cu tot efortul făcut de medicii de la Spitalul Matei Balș de a-l salva, acesta ne-a părăsit în cursul zilei de ieri, îndurerând familia, cunoscuții și întreaga echipă Realitatea Plus. A fost prezent la toate evenimentele importante transmise de televiziunea noastră, era un om vesel, plin de viață. Ne vom aminti mereu cu drag de el.

Drum lin, Bebe! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, transmite Realitatea PLUS.

Reamintim că noul coronavirus a afectat postul de televiziune Realitatea Plus. Este vorba de șase salariați ai postului de televiziune, diagnosticați cu noul virus, aceștia desfășurându-și activitatea în cadrul departamentului tehnic, potrivit directorului executiv Roxana Băncuță.

Din cei șase angajați infectați cu COVID-19 care lucrează la regia tehnică a postului de televiziune Realitatea Plus, doar unul singur are simptome. Acesta a fost internat la Spitalul Matei Balș. Informația a fost confirmată de Roxana Băncuță, directorul executiv al postului.

„Facem permanent dezinfecție. Am făcut în ultimele două seri, facem și în seara aceasta”, a spus Roxana Băncuță.

Persoanele care au intrat în contact cu cei 6 angajați depistați pozitivi s-au testat. Iar în incinta televiziunii toată lumea poartă măști și dezinfectanți.

”Noi am mers pe ce se face în mod normal: i-am testat pe toți cei cu simptome și contacții direcți”, a mai spus Roxana Băncuță, directorul executiv al postului, scria EVZ 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: