Evenimentul ZileiSportDoliu în lumea sportului. Coronavirusul l-a răpus la doar 37 de ani. Fanii, în lacrimi

Doliu în lumea sportului. Coronavirusul l-a răpus la doar 37 de ani. Fanii, în lacrimi

Doliu în lumea sportului. Coronavirusul l-a răpus la doar 37 de ani. Fanii, în lacrimi
Lumea sportului este în doliu. Unul dintre cei mai cunoscuți cultuiști a murit la doar 37 de ani.

Este doliu în lumea sportului. Celebrul culturist Victor Luna a murit la doar 37 de ani. Starea de sănătate a celebrului culturist s-a agravat după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta a murit în urma unui atac de cord.

Brazilianul era foarte îndrăgit și apreciat în sportul pe care îl practica de la vârsta de 22 de ani.

„Am primit vești triste. Un prieten a încetat din viață”

De-a lungul carierei sale, acesta a cucerit o mulțime de titluri și a fost omagiat de prietenii lui. Printre cei care și-au exprimat regretul cu privire la decesul iubitului sportiv se află și Mister Olympia, Brandon Curry.

„Am primit vești triste. Un prieten a încetat din viață. Era un tip mereu cu zâmbetul pe buze, un tip care mă motiva mereu. Primul meu prieten din Brazilia,” a fost mesajul celebrului sportiv, scrie DigiSport.

Un mare sportiv al României a murit în incendiul de la Piatra Neamț

Mircea Covătaru, fostul mare antrenor de lupte a Clubului Sportiv Ceahlăul Piatra Neamț, a murit și el în incendiul de la ATI din Piata Neamț.

Bărbatul era internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Neamț când s-a produs tragedia. Rudele și prietenii antrenorului sunt împietriți de durere.

Mircea Covătaru era născut în ziua de 02.02.1946 la Boroaia, județul Suceava.

De numele lui Mircea Covătaru se leagă începuturile secției de lupte a Clubului Sportiv Ceahlăul Piatra Neamț. În 1977, el a fost primul antrenor al secției care a scos în timp sportivi valoroși.

Mircea Covătaru a început luptele la Rădăuți în 1963, iar un an mai târziu devenea campion național la tineret. A mai luptat pentru Farul Constanța și Dinamo București, iar șapte ani a făcut parte din lotul României de seniori. Și-a început cariera de antrenor tot la Rădăuți, în 1972, iar din 1977 s-a ”legitimat” la CS Ceahlăul. A stat aici până în 1991, perioadă în care a coordonat activitatea unei secții care a produs sportivi care s-au și clasat pe podiumuri la importante întreceri internaționale.


Accesează: