Evenimentul Zilei > Monden > A murit la 28 de ani! Ultimele cuvinte sunt cutremurătoare
A murit la 28 de ani! Ultimele cuvinte sunt cutremurătoare

A murit la 28 de ani! Ultimele cuvinte sunt cutremurătoare

Moartea fulgerătoare a fiului cântărețului Bobby Brown readuce în atenție șirul de tragedii care au marcat familia acestuia în doar câțiva ani.

Potrivit relatărilor prietenilor săi, fiul lui Bobby Brown, fostul soț al cântăreței Whitney Houston, le-a declarat acestora că se simte rău și i-a avertizat că ar putea muri, înainte să înceteze din viață joi. El suspecta faptul că este grav bolnav, afirmă aceștia.

„Nu știi niciodată de ce urmează să mori”

Fiul în vârstă de 28 de ani al cântărețului Bobby Brown tușea intens în timpul ultimei convorbiri telefonice și se simțea congestionat. Karey Graves, prietenă a rapperului, a declarat presei britanice că Bobby Jr. suferea de o boală de inimă încă din copilărie. Potrivit acesteia, tânărul i-a spus la telefon că se simte rău și că „nu știi niciodată de ce urmează să mori”. El ar fi refuzat să apeleze la medici pentru că avea fobia spitalelolor. Karey Graves crede că ultimul lui apelul a fost „straniu”” și că el știa că ceva urmează să se întâmple.

Potrivit acesteia, Bobby Jr. este posibil să fi trăit unele dificultăți legate de coronavirus sau poate de altă boală care i-a pus probleme din cauza afecțiunii sale de inimă preexistente. Karey Graves a mai declarat că rapperul suna congestionat la telefon și l-a auzit tușind intens. Un alt aspect care i s-a părut ciudat este și faptul că Bobby Jr. a sunat-o, „deși nu eram în cele mai bune relații”. Acesta i-a mărturisit că este îndrăgostit de ea și ar fi dorit să fie împreună.

În momentul morții sale, tânărul era implicat într-o relație cu Anna Reed. Aceasta a scris pe Twitter un mesaj de despărțire alături de un emoji care exprima tristețe: „Cerurile au câștigat un înger, însă eu mi-am pierdut sufletul pereche”. Ulterior ea a mai postat un mesaj ca o aluzie: „Supradoza este o lecție, iar dacă nu ai învățat-o poate fi letală”

Bobby Brown Jr., fiul cântărețului Bobby Brown, a fost găsit mort în casa sa din Los Angeles. Brown Jr. avea 28 de ani. Ofițerii din cadrul Departamentului de Poliție din Los Angeles au răspuns miercuri, 18 noiembrie, în jurul orei 13.50, la un apel pentru o urgență medicală, venit din LAPD West Valley Division, la adresa 5200 White Oak Avenue. Însă echipajul medical ajuns la fața locului nu a putut face nimic pentru a-i salva viața. Rapperul era în stare de inconștiență și nu mai respira.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: