Presa de peste ocean a publicat știrea și a oferit amănunte legate de întreaga poveste a familiei. Nick Gordon a fost luat spre creștere de către Whitney pe când băiatul avea 12 ani. Peste tot îl prezenta ca fiul ei adoptiv. Mama lui Nick l-a încredințat artistei deoarece mai avea copii și era în imposibilitatea de a-i întreține. Artista avea o fetiță, Bobbi Kristina Brown, cu patru ani mai mică decât Nick, și considera că și-a găsit echilibrul alături de cei doi copii,după divorțul de un soț violent.

Moartea lui Whitney Houston, produsă în 11 februarie 2012, a adus, destul de repede, o altă nenorocire. La scurt timp după înmormântarea artistei, Kristina și Nick și-au anunțat logodna. A fost șoc în lumea artistică, iar ziarele au ținut subiectul luni de zile. Apoi, tot în luna ianuarie, în 2015,  Bobbi Kristina Brown a fost găsită inconștientă în cadă, în casa ei și a lui Nick, din orașul Georgia. Tot în cadă murise și mama ei.

Medicii au stabilit că tânăra de 22 de ani a înghițit o doză grea de medicamente care o cufundase într-o comă profundă. Bobbi Kristina a murit câteva luni mai târziu, iar Nick a fost pus sub acuzare. Anchetatorii îl considerau resposabil de moartea logodnicei sale. Bărbatul a pledat mereu că nu e vinovat, dar judecătorul a decis că trebuie să plătească rudelor fetei suma de 36 de milioane de dolari.

Cum și unde a murit Nick Gordon

Nick Gordon a murit în ziua de 1 ianuarie, la un spital din orașul american Altamonte Springs. Fusese adus aici în ajunul Revelionului, iar medicii au declarat presei că tânărul de 30 de ani a avut mai multe atacuri de cord.

O sursă a declarat pentru The Daily Mail că „Se crede că a luat droguri împreună cu prietenii, că a fost o supradoză”. Amicii l-au dus repede la spital și l-au lăsat acolo ”, a spus aceeași sursă.

Decesul lui Nick Gordon a fost anunțat revistei ”People” de către fratele natural, Jack Walker Jr., care s-a declarat devastat.

 

Te-ar putea interesa și: