Evenimentul Zilei > Actualitate > Doliu în lumea medicală. Medicul Ludovic Imre a încetat din viață
Doliu în lumea medicală. Medicul Ludovic Imre a încetat din viață

Doliu în lumea medicală. Medicul Ludovic Imre a încetat din viață

Lumea medicală este în doliu. Medicul Ludovic Imre, specialist în obstetrică-ginecologie, a încetat din viață. Anunțul a fost făcut în urmă cu scurtă vreme de familia îndurerată.

Medicina românească este în doliu, după ce medicul Ludovic Imre, specialist în obstretică ginecologie, a încetat din viață, conform anunțului făcut de familie, în urmă cu puțin timp. Decesul medicului a fost făcut public de cei dragi prin intermediul unui anunț în care îl prezintă drept un om deosebit, profesionist, soț și tată excepțional.

Cei care l-au cunoscut, l-au descris pe medicul Ludovic Imre a fost un profesionist desăvârșit, un doctor apreciat de pacienții săi, care a purtat cu noblețe halatul alb de-a lungul întregii sale cariere. Pe de altă parte, Ludovic Imre a fost un om deosebit. Un soț, un tată și coleg altruist și dedicat celor dragi. Astfel amintirea sa va fi păstrată în memoria tuturor celor care l-au cunoscut, l-au apreciat, i-au fost prieteni și au lucrat alături de el ca și colaboratori.

„Imre Ludovic a fost perceput ca un om deosebit, blând și răbdător, cu un simț al umorului fin, profesionist în adevăratul înțeles al cuvântului, cel care – de fiecare dată – și-a oferit ajutorul tuturor celor din jurul său”, se arată în anunțul prin care a fost semnalat decesul cunoscutului medic.

Doliu în lumea medicală

De-a lungul timpului, medicul Ludovic Imre a fost perceput ca un om deosebit, blând și răbdător. El a avut un simț al umorului foarte fin și a fost profesionist în adevăratul înțeles al cuvântului, susțin cei care s-au aflat în preajma sa. Medicul Imre nu a pregetat niciodată să-și ofere ajutorul tuturor celor din jurul său, care i l-au solicitat, a anunțat familia îndurerată după acestă pierdere.

Familia îndurerată îi așteaptă pe toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat pe medicul Ludovic Imre să-i fie alături și pe ultimul drum. Trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Reformată din municipiul Zalău, orașul în care a activat medicul.

Astfel, cei care doresc să-și ia rămas bun de la Ludovic Imre o pot face joi, 8 iulie, începând cu ora 13.00. La capela reformată se va desfășura și serviciul religios de înmormântare.