Doliu în familia regală a Marii Britanii. A murit la doar 45 de ani

Doliu în familia regală a Marii Britanii. A murit la doar 45 de ani Sursa Foto: Arhiva EVZ

Este doliu în familia regală a Marii Britanii, după ce s-a stins din viață, la vârsta de 45 de ani, Thomas Kingston, cel care a fost căsătorit cu Lady Gabriella Kingston, strănepoată a regelui George al VI-lea.

Doliu în familia regală a Marii Britanii. Finanțatorul britanic Thomas Kingston a murit la vârsta de 45 de ani, potrivit unui comunicat al familiei, dat publicității marți. Kingston a fost soțul Lady Gabriella Kingston, strănepoată a regelui George al VI-lea și verișoară de gradul al doilea a regelui George al VI-lea. regelui Carol al III-lea.

„Cu cea mai mare durere anunțăm decesul lui Thomas Kingston, iubitul nostru soț, fiu și frate”, se anunță în declarație. Care se semnată de Lady Gabriella, părinții lui Thomas. Jill și Martin Kingston, și surorile sale, Joanna Connolly și Emma Murray. „Tom a fost un om excepțional care a luminat viețile tuturor celor care l-au cunoscut. Moartea sa a fost un mare șoc pentru întreaga familie și vă rugăm să ne respectați intimitatea în timp ce plângem moartea sa.”

Doliu la Buckingham, a murit Thomas Kingston

Serviciile de urgență au fost chemate duminică, la ora 18.00, la casa din Gloucestershire, în care locuiau Gabriella și Thomas.

Ne puteți urmări și pe Google News

După această grea pierdere, Palatul Buckingham a publicat, de asemenea, o declarație de condoleanțe în numele regelui și al reginei Camilla. „Regele și Regina au fost informați de moartea lui Thomas și se alătură Prințul și Prințesa Michael de Kent și tuturor celor care l-au cunoscut în durerea unui membru foarte iubit al familiei”, se arată în comunicat. „În special, Majestățile Lor trimit cele mai sincere gânduri și rugăciuni Gabriellei și întregii familii Kingston”.

Kingston a devenit inițial cunoscut în cercurile regale ca iubit al lui Pippa Matthews, sora mai mică a lui Kate Middleton, iar cei doi și-au încheiat relația în 2011. În mai 2019, Gabriella și Thomas s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii la Capela St George. Cuplul a apărut adesea în loja regală la evenimente publice precum turneul de la Wimbledon, Royal Ascot și Jubileul de platină al reginei Elisabeta a II-a din 2022, conform Daily Mail.