Vis de prințesă. Cum a petrecut primele sărbători din viață strănepoata regelui Mihai

Vis de prințesă. Cum a petrecut primele sărbători din viață strănepoata regelui Mihai

Deși renegat de familie, Principele Nicolae al României are o viață împlinită. A trecut pragul dintre ani ca tată al unei micuțe superbe și formează un cuplu regal alături de Alina Binder.

Un copil este cadoul care încununează casa unor tineri îndrăgostiț, iar primele sărbători din viața Mariei-Alexandra, fiica Principelui Nicolae și a soției sale, Alina Binder, au fost ca un basm. Mica prințesă dormit ca un prunc în camera sa desprinsă din povești.

Primele sărbători acasă. Maria-Alexandra a dormit ca un prunc

Anul 2020 a fost un an strălucitor pentru familia celor doi tineri soți ignorați de familia regală. Fetița Principelui Nicolae, care este strănepoata Regelui Mihai, a pășit pragul dintre ani dormind ca un înger, relatează Rețeteșivedete.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nicolae al României și Alina Binder au devenit părinți pe 7 noiembrie, iar micuța Maria-Alexandra a petrecut primele sale sărbători acasă, cu părinții săi și familia mamei. Bebelușa a fost îmbrăcată ca o prințesă adevărată, cu o rochiță roșie, dar a dormit la poza de Anul Nou. Strănepoata regelui a venit pe lume în plină pandemie.

Din cauza regulilor stricte din pandemie, tatăl său a văzut-o abia peste 3 zile, când a fost externată: “Din cauza pandemiei, mi s-a permis să o duc pe Alina la maternitate și să o iau doar trei zile mai târziu. A fost, desigur, sfâșietor. Și cea mai lungă zi din viața mea! Din fericire, nu eram singur, ci înconjurat de toată familia Alinei. Am avut medicii la telefon în mod regulat și brusc, timp de câteva ore, nimic … Vă las să vă imaginați starea în care mă aflam. Și dintr-o dată, am primit o fotografie minunată pe telefonul meu cu Alina cu bebelușul nostru. Nu mi-am putut reține lacrimile”, mărturisea nepotul Regelui Mihai, care în 2015 l-a exclus din linia de succesiune a Casei Regale.

“Nicolas este un tată grozav"

Fericitul tată recunoaște că a fost emoționat când și-a ținut fiica în brațe prima oară, senzația fiind unică, iar legătura dintre ei organică: “Văzând-o, mi-a fost greu să-mi dau seama că acest bebeluș adorabil ar putea fi fiica mea! Înainte, am fost puțin intimidat de nou-născuți. Cu ea, m-am simțit imediat în largul meu”, a povestit acesta în interviul acordat unei revistei francez.

Cei doi tineri soți, căsătoriți în 2018, se bucură deplin de experiența de a fi părinți și povestesc că micuța este extrem de activă, în special noaptea. Maria Alexandra este alăptată de către mama sa, însă trebuie spus că aceasta are un ajutor temeinic de la Nicolae: “Nicolas este un tată grozav. De când alăptez … cam tot timpul el face restul: o schimbă, o îmbracă, o plimbă”, declară Alina Binder.

Sursa: Rețeteșivedete