Evenimentul Zilei > Monden > Doliu în familia lui Elvis Presley. Nepotul „Regelui” a murit. „Era dragostea vieţii ei”
Doliu în familia lui Elvis Presley. Nepotul „Regelui” a murit. „Era dragostea vieţii ei”

Doliu în familia lui Elvis Presley. Nepotul „Regelui” a murit. „Era dragostea vieţii ei”

Șoc în lumea artistică! Nepotul lui Elvis Presley, Benjamin Keough, a murit la doar 27 de ani.

Potrivit primelor informații oferite de autorități, tânărul s-a sinucis. Oamenii legii investighează circumstanțele în care s-a produs tragedia, scrie CNN.

Acesta a fost descoperit decedat duminică de către poliţişti, în locuința sa din California.

Mama tânărului, Lisa Marie Presley, nu își poate reveni din șoc şi a declarat, prin purtătorul de cuvânt al familiei, că „băiatul era dragostea vieţii ei”.

Elvis Presley este unul dintre cei mai apreciați artiști din toate timpurile.

Pe numele complet Elvis Aaron Presley, starul s-a născut la 8 ianuarie 1935, în Tupelo, Mississippi. A urcat prima oară pe scenă într-un concurs de tinere talente pe când avea 10 ani. A apărut în 33 de filme și a lansat 150 de albume, înregistrând 1.000 de cântece.

„Încă de mic am fost un visător. Citeam povești și deveneam un erou al lor. Mă uitam la filme și deveneam un erou. Fiecare vis pe care l-am avut, l-am împlinit de sute de ori”, a mărturisit el cândva.

A avut un frate geamăn, Jesse, care s-a născut mort. Albumul său de debut, intitulat Elvis Presley, lansat în martie 1956, a ajuns No.1 în topul Billboard și a rămas acolo timp de trei săptâmâni. Regele rockului a fost soldat în U.S. Army între 1958-1960. În acest timp, mama lui a murit, iar el, când se afla în Germania de Vest, a întâlnit-o pe tânăra de doar 14 ani, Priscilla Beaulieu, care după opt ani avea să-i devină soţie. Cei doi au avut o fiică, Lisa Marie.

Presley a fost găsit fără suflare la 16 august 1977, înecat cu propria vomă, în baie, în reşedinţa lui din Graceland. La autopsie, s-au găsit 14 substanţe interzise în corpul său, printre care se numărau codeină, morfină, valium, nembutal, butabarbital. Acestea proveneau de la medicamentele pe care Nichopoulos i le administra. Nu mai puţin de 10.000 de pastile ucigaşe i-au fost administrate lui Elvis cu un an înainte să moară. Artistul ajunsese să cântărească 130 de kilograme şi nu se mai ţinea pe picioare. Doctorul îi dădea tot felul de calmante şi somnifere.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: