Evenimentul Zilei > Monden > Doliu în cinematografie. O actriță celebră s-a stins din viață. „Ea a găsit minunea în cel mai simplu moment”
Doliu în cinematografie. O actriță celebră s-a stins din viață. „Ea a găsit minunea în cel mai simplu moment”

Doliu în cinematografie. O actriță celebră s-a stins din viață. „Ea a găsit minunea în cel mai simplu moment”

O celebră actriță s-a stins din viață la doar 45 de ani din cauza unei boli fără leac. Ea a jucat în mai multe filme și seriale care au fost îndrăgite de oamenii din toată lumea.

Annie Wersching a murit la doar 45 de ani, în urma unei boli nemiloase. Familia ei a anunțat tragica veste, iar colegii de beaslă au postat mesaje emoționante pentru aceasta. Ea a jucat în cele mai îndrăgite seriale, printre care și Star Trek: Picard și jocul video The Last Of Us.

În 2020, actrița a fost diagnosticată cu cancer și a urmat tratamentul, dar medicii nu au mai putut să o salveze. Soțul ei, Stephen Full, și cei trei copii se vor ocupa de înmormântare.

„Există o gaură în sufletul acestei familii astăzi. Dar ea ne-a lăsat instrumentele necesare pentru a o umple. A găsit minunea în cele mai simple momente. Nu avea nevoie de muzică pentru a dansa. Ne-a învățat să nu așteptăm ca aventura să te găsească.

Este peste tot’. Și o vom găsi. În timp ce îi conduceam pe băieții noștri, adevăratele iubiri ale vieții ei, pe aleea și pe strada sinuoasă, ea striga BYE! până când nu ne mai auzea și intram în lume. Încă îl mai pot auzi sunând. La revedere, Buddie al meu.”, s-a scris pe pagina GoFundMe.

Sursă Dreamstime

Actrița din Star Trek a murit

Actrița Annie Wersching, născută și crescut în St. Louis de părinții Sandy și Frank, a jucat în serialele 24, Bosch și Timeless, dar și în Star Trek: Picard și The Rookie. Jon Cassar, regizorul și producătorul filmului „24”, i-a adus un omagiu vedetei cu care a lucrat ani de zile.

„Inima mea este frântă în mai multe bucăți decât pot număra Annie a venit în lumea mea cu o inimă deschisă și un zâmbet contagios. Arborând un asemenea talent, mi-a tăiat respirația. Annie a devenit mai mult decât o colegă de muncă, a devenit o adevărată prietenă pentru mine, familia mea și pentru fiecare membru al distribuției și al echipei care a lucrat cu ea.

Le va lipsi cu adevărat, atât lor, cât și fanilor cu care își găsea mereu timp să interacționeze. Annie, îți vom simți lipsa, ți-ai lăsat amprenta și suntem cu toții mai buni pentru asta.”, scrie Jon Cassar, conform Deadline.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: