Pe 26 august 2014 au fost efectuate trei percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate mai multe sisteme informatice, telefoane mobile, cartele SIM, înscrisuri precum și diferite substanțe susceptibile a fi droguri de risc și de mare risc. Șase persoane au fost duse la sediul DIICOT Constanța pentru audieri. La activități au participat și polițiștii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale al IPJ Constanța, precum și jandarmi. Procurorii DIICOT i-au  reținut pentru 24 de ore pe Georgian Neață (22 de ani) acuzat de trafic de droguri și pe Mustafa Tanzer, 21 de ani, acuzat de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri, trafic de minori, proxenetism și punerea în circulație de valori falsificate.

Bani din prostituție și bancnote false

Potrivit DIICOT, iarna trecută, Mustafa Tanzer a recrutat o minoră de 13 ani și 11 luni, în scopul exploatării prin obligarea la practicarea prostituţiei, a adăpostit-o în mai multe imobile din municipiul Constanţa, i-a înlesnit practicarea prostituţiei furnizându-i clienţi, însuşindu-şi banii astfel obţinuţi. Totodată inculpatul Mustafa Tanzer este suspectat de punerea în circulație de bancnote falsificate, în ziua percheziției el deținând 17 bancnote false de 100 USD.

Droguri în casă

Mustafa Tanzer și Neață Georgian au comis infracțiunea de trafic de droguri, la percheziționarea imobilului în care locuiau cei doi împreună cu victima minoră fiind găsite diferite cantități de cannabis 1, 8 grame, 5,8 grame, 311,6 grame, 53, 3 grame, precum şi 2 comprimate „ecstasy”, conţinând 3,4 methylenedioxymetamfetamine (MDMA), substanţă ce constituie drog de mare risc. Tanzer și Neață vor fi prezentați astăzi Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.