Evenimentul Zilei > Actualitate > Doi membri din clanul Corduneanu, băgați în spital de un interlop rival. Scandal de proporții
Doi membri din clanul Corduneanu, băgați în spital de un interlop rival. Scandal de proporții

Doi membri din clanul Corduneanu, băgați în spital de un interlop rival. Scandal de proporții

Probleme în cunoscutul clan Corduneanu, după ce doi membri ar fi avut nevoie de spitalizare după un conflict cu un rival.

Doi membri ai celebrului clan Corduneanu ar fi fost băgați în spital. După un conflict avut cu un alt personaj foarte cunoscut în lumea interlopă din Iași. Vasilică Corduneanu și Gheorghe Rusu ar fi avut nevoie de spitalizare, după ce s-au răfuit cu Viorel Oarză. Omul despre care se bănuiește că a fost implicat în lumea interlopă din Torino.

Probleme în celebrul clan Corduneanu, doi membri au ajuns de urgență la spital după un conflict cu un rival

Evenimentul s-ar fi consumat în fața restaurantului aflat în proprietatea fraților Corduneanu. Oarză, fost boxer, le-ar fi aplicat o corecție fizică celor două personaje amintite mai sus. „Am auzit ca a fost un incident, dar nu știu acum ce s-a întâmplat”. A declarat Radu Irimia, avocatul lui Viorel Oarză, conform bzi.ro.

Cum a fost luat pe sus Oarză de la o gală de box

În urmă cu un an, Viorel Oarză a fost luat pe sus de mascați. El participa la un meci de box la care participa fiul său, la Sala Polivalentă din Iași. Nemulțumit de arbitraj, el a intrat în ring și a făcut scandal, conform sursei citate. El l-a amenințat pe un arbitru și a fost reținut pentru 24 de ore. Procurorii au cerut prelungirea mandatului, dar magistrații de la Judecătoria Iași nu au fost de acord și l-au eliberat pe Oarză.

Avocatul Radu Irimia povestea ce s-a întâmplat la gala respectivă de box. „La audieri, presupusa parte vătămată a declarat că cel care l-ar fi amenințat este Viorel Oarză, asta în condițiile în care nu avea de unde să știe cum îl cheamă pe clientul meu, deoarece nu îl cunoaște. Arbitrii nu au fost din Iași. Totul a fost făcut, de fapt, pe fondul unor presiuni deoarece Robert Oarză nu trebuia să câștige acel meci de box, asta deși a demonstrat că era mai bun”. Afirma avocatul lui Viorel Oarză.