Evenimentul Zilei > Actualitate > Doi ciobani s-au apucat de trafic de droguri pentru a-și rotunji veniturile
Doi ciobani s-au apucat de trafic de droguri pentru a-și rotunji veniturile

Doi ciobani s-au apucat de trafic de droguri pentru a-și rotunji veniturile

Doi ciobani au mari probleme, după ce au fost reținuți de polițiști, pentru că încercau să comercializeze droguri.

Doi ciobani au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru că sunt bănuiți de trafic de droguri de risc. Cei doi bărbați au fost depistați de polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul BCCO Timiș, împreună cu procurorii DIICOT Timișoara. Suspecții lucrează ca ciobani. Și, pentru a-și rotunji substanțial veniturile, s-au gândit să înceapă o afacere pe cont propriu. Doar că a fost vorba despre o acțiune ilegală. Ei au cultivat canabis, l-au îngrijit, apoi au încercată să vândă 1 kilogram de „marfă”, conform pressalert.ro.

Ciobani care au virat-o spre traficul de droguri de risc. Prinși cu o cantitate importantă de canabis pe care chiar ei îl cultivaseră

Au fost prinși și reținuți și urmează să fie trimiși în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc. După cum au anunțat reprezentanții Inspectoratului Poliției Județene Timiș. S-a efectuat și o percheziție domiciliară, dar nu au fost găsite alte bunuri.

„În cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciul Antidrog au depistat în flagrant în localitatea Foeni, județul Timiș doi bărbați de 24 și 61 de ani, care comercializau cantitatea de un kilogram de canabis în schimbul sumei de 5.000 de euro și 2.000 de lei.

„Li se va întocmi dosar penal pentru trafic de droguri de risc”

Ulterior a mai fost efectuată o percheziție domiciliară pe raza localității Foeni, însă fără a mai fi identificate alte bunuri. Acțiunile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc”. Au anunțat de la IPJ Timiș.

Această acțiune a beneficiat și de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La activități au participat și jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara, conform sursei citate.


Halucinant de România! Droguri la farmacie! Cum s-a umplut țara de stupefiante

O grupare infracțională din București a fost destructurată. Făcea trafic de droguri