Conform sursei citate, Napoli a mărturisit că că a pariat doar sume mici. Contul de pe care a pariat italianul este al său, dar antrenorul a spus fiul său este cel care îl foloseşte. De parta cealaltă, Stoican susține că fratele său a fost cel care a pariat şi doar pe poker.
Tudor Simota, director general al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN), a declarat pentru ProSport, că agenția sa  monitorizează doar pariorii care pariază sume importante în intervale mici de timp şi doar pe cei care folosesc IP-uri din România.

„Noi documentăm activitatea pariorilor care operează pe site-uri nelicenţiate. Îi sancţionăm doar pe cei care pariază sume mari în intervale mici de timp. Exemplu: 5.000 de euro de în 2-3 săptămâni. Nu-i urmărim pe cei care pariază sume mici şi nici nu-i monitorizăm pe cetăţenii străini care pariază în ţările lor. Îi monitorizăm pe cei care accesează platforme având IP-uri din România. Este o problematică la nivel european: mixarea pariurilor cu aranjarea meciurilor”, a declarat Tudor Simota la ProSport LIVE.