Evenimentul Zilei > Actualitate > Doi antrenori din Liga I, VIZAȚI de Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc
Doi antrenori din Liga I, VIZAȚI de Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc

Doi antrenori din Liga I, VIZAȚI de Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc

Flavius Stoican, tehnicianul celor de la FC Voluntari, și Nicolo Napoli, antrenorul formației CSMS Iași, au intrat în atenția Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, infomează Gazeta Sporturilor.

Conform sursei citate, Napoli a mărturisit că că a pariat doar sume mici. Contul de pe care a pariat italianul este al său, dar antrenorul a spus fiul său este cel care îl foloseşte. De parta cealaltă, Stoican susține că fratele său a fost cel care a pariat şi doar pe poker.
Tudor Simota, director general al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN), a declarat pentru ProSport, că agenția sa  monitorizează doar pariorii care pariază sume importante în intervale mici de timp şi doar pe cei care folosesc IP-uri din România.

„Noi documentăm activitatea pariorilor care operează pe site-uri nelicenţiate. Îi sancţionăm doar pe cei care pariază sume mari în intervale mici de timp. Exemplu: 5.000 de euro de în 2-3 săptămâni. Nu-i urmărim pe cei care pariază sume mici şi nici nu-i monitorizăm pe cetăţenii străini care pariază în ţările lor. Îi monitorizăm pe cei care accesează platforme având IP-uri din România. Este o problematică la nivel european: mixarea pariurilor cu aranjarea meciurilor”, a declarat Tudor Simota la ProSport LIVE.