„DNA, astăzi, este noua Securitate. Mie mi-au făcut dosare și au falsificat probe ca să ajungă cât mai aproape de Ponta. Din 2013 primiseră ordin pe unitate…”, spune Sebastian Ghiță.Episodul I:

Sebastian GHIȚĂ, interviu cu Cristoiu: „M-am dus ultima oară la K2, căutând să mă mai uit o dată în ochii lui Coldea.”

Sebastian Ghiţă despre ultima seară în România: „Georgian Pop mă trăgea de ureche”

Coldea despre procurorii lui Kovesi: „Ăştia de la DNA au înnebunit”. Sebastian Ghiță în dialog cu Ion Cristoiu

Sebastian Ghiță, în dialog cu Ion Cristoiu: „Nu am plecat cu cheile softurilor statului pentru că ele nu există”


Omul de afaceri vorbește, în interviul luat la Belgrad de Ion Cristoiu, despre războiul fără prizonieri dintre prim-adjunctul Serviciului Român de Informații, generalul Florian Coldea, și premierul și candidatul pentru Cotroceni al PSD, Victor Ponta. 

„Dl. Maior a confirmat unele dintre aceste lucruri la Comisie”, a răspuns Sebastian Ghiță, întrebat dacă este adevărat că Victor Ponta i-a spus generalului Florian Coldea că îl va da afară, când va ajunge președinte.


Episodul II:

Ghiță, față în față cu Ion Cristoiu, în episodul 2 al interviului de la Belgrad: „Rar o vedeai pe Kovesi fără Coldea”

Interviul de la Belgrad, episodul 2. Şefa DNA, oaspete în casa lui Ghiţă. „Doamna Kovesi este alături de o doamnă frumoasă…” VIDEO


Mai mult, spune omul de afaceri, discuțiile și întâlnirile dintre Coldea și Ponta au fost confirmate, la Comisia de control a activității SRI, de fostul director al serviciului, George Maior, actualul ambasador al României la Washington.

Dar momentul cel mai intens al interviului este cel în care se vorbește despre relațiile dintre reprezentanți ai DNA și SRI cu ofițeri CIA. Au existat astfel de legături? Răspunsul îl veți afla în această seară, la ora 21, pe EVZ.ro.


„Şi Voiculescu avea relaţii cu SRI”. Ghiţă a lansat dezvăluirea chiar la Antena 3. Reacţia lui Dan Voiculescu a venit imediat

DEZVĂLUIRI BOMBĂ! Andronic și Cristoiu AU FOST FILAȚI înainte de interviul cu Sebastian Ghiță

Socrul lui Ghiţă confirmă vizita Laurei Kovesi în casa din Ploieşti. DEZVĂLUIRI SENZAȚIONALE