Evenimentul Zilei > Monden > Divorț greu în România! E fiica unui politician de top. La un an de la moartea tatălui…
Divorț greu în România! E fiica unui politician de top. La un an de la moartea tatălui…

Divorț greu în România! E fiica unui politician de top. La un an de la moartea tatălui…

Fiica unuia dintre cei mai influenți lideri politici din PD/PNL, regretatul Sorin Frunzăverde, divorțează după opt ani de mariaj.

Sorana Frunzăverde și soțul acesteia, Florin Ioan Bălănică, cu care s-a căsătorit în anul 2012, au decis să pună punct căsniciei și să o apuce pe drumuri separate. Conform unor surse din mediul judiciar, citate de cancan.ro, Florin Ioan Bălănică ar fi deschis acțiunea de divorț pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 din București.

Conform informațiilor publicate pe portalul instanțelor de judecată este vorba de un divorț cu minori. Din câte se pare, soțul este cel care a decis să pună punct și a intentat un proces pentru divorț care se anunță de durată.

Sorana Frunzăverde și Florin Ioan Bălănică s-au căsătorit în urmă cu opt ani și au avut o nuntă ca în povești, fostul politician Sorin Frunzăverde  făcând tot ce ține de el pentru ca fiica sa să aibă cea mai frumoasă zi din viață.

 O nuntă ca în povești

Pentru această nuntă, Sorin Frunzăverde ar fi scos din buzunar o sumă mai mult decât consistentă, în jur de 350.000 de euro. Sorana Frunzăverde și Florin Ioan Bălănică s-au cununat religios la Catedrala Mitropolitană din Timișoara, iar ceremonia ar fi fost oficiată de un sobor format din 17 preoți.

Pentru petrecere el a închiriat una dintre cele mai mari săli de nuntă din Timișoara, iar invitații au fost cazați la hoteluri de lux.

Meniul a cuprins rață cu sos de mandarine, camembert cu pepene, șalău cu spanac, piure de gutui, antricot de vită și piept de curcan umplut cu cârnați. Tortul a cântărit nu mai puțin de 30 de kilograme, conținând în mare parte ciocolată și fructe de pădure.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE