Situaţia lui Dinamo îi ţine sub tensiune pe fanii câinilor. Bucuroşi că au scăpat de Ionuţ Negoiţă, acum dinamoviştii aşteaptă cu nerăbdare rezolvarea problemelor financiare.

Iar atacurile venite din mai multe părţi la adresa spaniolilor care au preluat clubul Dinamo din Şoseaua Ştefan cel Mare au la bază faptul că se întârzie o infuzie importantă de capital, iar asta ridică destule semne de întrebare.

Una dintre presupuneri, dar pe care nimeni nu are curajul să şi-o asume public, este că la mijloc ar fi vorba de pariuri, adică noii patroni să câştige bani din mize puse pe pieţele asiatice.

Subiectul a fost abordat şi de impresarul Anamaria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf, despre care cu ani în urmă s-au spus acelaşi lucruri legate de implicarea în pariuri.

Este sau nu adevărat? Anamaria Prodan sparge gheața

„La Dinamo nu se poate, aşa, peste noapte. Nu înteleg de ce comenteaza lumea. N-ai cum să faci echipa peste noapte! Nici noi (n.r. la Hermannstadt) n-am avut timp. La Dinamo sunt nişte jucători foarte buni, trebuie să se cunoasca între ei, să se acomodeze antrenorul cu echipa, echipa cu antrenorul. Se comenteaza că nu sunt subiecte. Dacă aveam un fotbal ca lumea, nu ne mai interesa.

Au băgat bani foarte mulţi conducătorii lui Dinamo. Acum o să vină să se spună că pariază foarte mulţi bani patronii sau cine ştie ce alte lucruri! Nu pariaza nimeni, tot aud poveşti de ani de zile că pariază, că fac. Poveşti! Anul ăsta e an de sacrificiu pentru toata lumea.

Au venit jucători de peste tot, nu s-au antrenat, e greu sa revina la forma lor cea mai bună. Trebuie să aşteptam! Si la Ruben Albes s-a întamplat la fel. E alta mentalitate, alt fotbal. Ruben a încercat să joace fotbal superspectaculos, a stat puţin, s-a adaptat”, a declarat Anamaria Prodan pentru sport.ro.