Evenimentul Zilei > Actualitate > Dinamo se scufundă la periferia fotbalului
Dinamo se scufundă la periferia fotbalului

Dinamo se scufundă la periferia fotbalului

Echipa din Ștefan cel Mare a ajuns în zona retrogradării, după ce a bifat patru înfrângeri în ultimele cinci partide. Fanii cer imperios plecarea lui Ionuț Negoiță

Dinamo a atins un minim istoric. Învinsă la Botoșani (scor 0-2), în etapa a 11-a a Ligii I Betano, formația din Ștefan cel Mare a căzut pe locul al 12-lea al clasamentului. Adică poziția care trimite la barajul pentru supraviețuirea în primul eșalon.

„Ce începe prost se termină și mai prost”

Claudiu Niculescu, antrenorul numit pe banca „roșalbilor” în locul lui Florin Bratu, pare neputincios și și-a trecut în cont primul eșec, după ce la debut a remizat, acasă, cu Sepsi Sfântu Gheorghe (scor 0-0).

„Niculescu e lunetist. Au fost greșeli mari! Botoșani s-a impus pe merit. Nu se poate să începi așa meciul. El nu a judecat posibilitățile reale ale jucătorilor. E foarte rău cum a ajuns Dinamo. Iar ce începe prost se termină și mai prost. Contează calitatea oamenilor. El a început 4-2-3-1”, l-a criticat Cornel Dinu pe Niculesc, la Telekom Sport. În ultimele 5 runde, echipa din Ștefan cel Mare a înregistrat 4 înfrângeri (0-3 cu „U” Craiova, 1-2 cu Astra, 0-1 cu Iași și 0-2 cu Botoșani) și un rezultat de egalitate (0-0 cu Sepsi). Dinamo este pe locul al 12-lea, cu 11 puncte.

„Nu ne trimiteți la morgă”

Fanii dinamoviști au luat foc și au postat mesaje dure îndreptate către finanțatorul Ionuț Negoiță. În acest timp, președintele Alexandru David a cerut timp pentru redresarea situației. „E de muncă, e clar, fiindcă Dinamo nu are cum să fie vreodată pe locul 12. Dar e numai o pasă proastă. Nu ne trimiteți la morgă, că nu e cazul. Dinamo va reveni mai puternică după această pauză. Echipa trebuie să-și recapete încrederea în propriile forțe”, a spus David pentru gsp.ro.

S-au întos din Moldova cu autocarul

„Nu merge așa! Cel care nu dă totul nu va mai juca. Asta este. Trebuie să luăm măsuri. Mi-e greu să ridic capul din pământ când mă uit la clasament. Pentru noi orice meci e o finală. Dinamo a ajuns jos în clasament. Trebuie să fim puternici, să scoatem echipa de unde e. Îmi găsesc greu cuvintele”, a comentat Niculescu situația de la Dinamo. Atacantul Gicu Grozav a concluzionat: „Suntem în pom și pomul în aer”. După meciul de la Botoșani, la echipa din Ștefan cel Mare s-a petrecut un eveniment incredibil.

„Câinii” s-au întos în București cu autocarul, deși ajunseseră în Moldova cu avionul. Jucătorii nu au primit nicio explicație și nu au aflat dacă decizia a fost luată din rațiuni disciplinare sau din considerente financiare

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: