Evenimentul Zilei > International > Dieta care te omoară! Regimul alimentar interzis oamenilor
Dieta care te omoară! Regimul alimentar interzis oamenilor

Dieta care te omoară! Regimul alimentar interzis oamenilor

Din dorința de a scăpa de kilogramele în plus, mulți alunecă într-o zonă din care nu se mai pot întoarce.

A pățit-o o studentă în vârstă de 20 de ani, care a murit după ce a ținut o dietă severă! Lindsey Bone a fost găsită fără suflare în camera ei de cămin din Brighton (Marea Britanie).

Ea a ținut un regim drastic, în care consuma doar suplimente de slăbit, fără să mănânce nimic în mod regulat. În dormitor, polițiștii au descoperit flacoane cu pastile de dietă! După autopsie, medicii legiști au tras concluzia că adolescenta mânca doar două zile pe săptămână, notează nypost.com!

Acum, mama fetii dă vina pe companiile farmaceutice care au lansat pe piață pastilele de slăbit pe care Lindsey Bone le-a luat înainte de a muri. Potrivit femeii, fiica ei era dependentă de aceste suplimente – consuma pastile de slăbit de aproape doi ani, iar în ultimele luni încercase și câteva metode mai drastice prin care să ajungă la greutatea dorită!

În cinci zile, Lindsey ținea „post negru” și lua pastile, iar în celelalte două zile din săptămâna mânca alimente care nu depășeau 1.200 de calorii!

Parcurgând niște reguli pe care studenta le urma orbește și ce erau notate într-un jurnal, oamenii legii aflat că Lindsey Bone consuma carbohidrați doar o dată pe zi, iar gustarea era formată exclusiv din fructe și pastile de slăbit.

Pe de altă parte, logodnicul ei, Jamie, a declarat că iubita sa era stresată din cauza unei vacanțe, dorind să slăbească „de urgență” înainte să plece în călătoria mult visată.