Evenimentul Zilei > Politica > Diana Șoșoacă este bună de plată. Dedicația live pe Facebook pentru Raed Arafat îi aduce o amendă
Diana Șoșoacă este bună de plată. Dedicația live pe Facebook pentru Raed Arafat îi aduce o amendă

Diana Șoșoacă este bună de plată. Dedicația live pe Facebook pentru Raed Arafat îi aduce o amendă

În doar două luni de când e senatoare, Diana Șoșoacă s-a remarcat ca agentul provocator nr. 1. Când nu inițiază proteste sau nu se ceartă cu Mihai Gâdea, se ocupă de contestarea pandemiei, a vaccinului COVID-19 sau chiar a lui Raed Arafat.

Amendă pentru Diana Șoșoacă! În doar două luni de când e senatoare, Diana Șoșoacă s-a remarcat ca agentul provocator perfect. Când nu inițiază proteste sau alte scandaluri, se ocupă de contestarea pandemiei, vaccinului COVID-19 sau chiar a lui Raed Arafat. De altfel, i-a cerut demisia în repetate rânduri pentru rolul avut în incendiul de la Matei Balș.

Poliția din Iași a deschis o anchetă și face verificări, în prezent, după petrecerea la care a participat senatoarea AUR. Cheful ar fi avut loc într-un restaurant, iar totul a fost transmis live pe Facebook.

Bucurie mare la Iași: Oamenii au cântat, au dansat și au sfidat pandemia

Oamenii au cântat, au dansat și s-au luat în brațe ca și cum virusul nu ar exista. Mai mult, au fost date și dedicații pentru președintele Klaus Iohannis, dar și pentru medicul Raed Arafat.

Live-ul Dianei Șoșoacă a început vineri seară, la ora 21.00. Cel puțin 15 persoane au fost observate în filmarea sa live. Măștile de protecție și distanțarea socială au fost complet date uitării. 56.000 de persoane au urmărit live-ul avocatei.

Dedicație subtilă pentru Arafat: „Noi suntem români. Noi suntem pe veci aici stăpâni”

La un asemenea chef, Diana Șoșoacă nu a uitat de oficialii țării. Le-a făcut dedicații cu mesaje subliminale, legate evident de restricții și pandemie.

„Și… pentru că tot suntem live pe Facebook, vreau să-i facem o dedicație domnului Raed Arafat”, a strigat Diana Șoșoacă la microfonul din restaurant. În clipa următoare s-a auzit în difuzoare melodia „Noi suntem români”. Impulsionați de mesajul patriotic, toți cei prezenți au început să cânte într-un glas: Noi suntem români, noi suntem români? Noi suntem pe veci aici stăpâni”.

Desigur, nu a scăpat de.dedicație nici președintele Klaus Iohannis. Toți cei filmați riscă să fie amendați de Poliție pentru nerespectarea regulilor impuse de pandemie. Amenzile sunt între 500 și 1.000 de lei pentru invitații care participă la o astfel de petrecere și de până la 10.000 de lei pentru organizatori.

Sursa: Antena 3