Evenimentul Zilei > Politica > Șoșoacă cere demisia lui Arafat după tragedia de la Matei Balș: „Dânsul nu cade niciodată”
Șoșoacă cere demisia lui Arafat după tragedia de la Matei Balș: „Dânsul nu cade niciodată”

Șoșoacă cere demisia lui Arafat după tragedia de la Matei Balș: „Dânsul nu cade niciodată”

Sonatoarea AUR Diana Șoșoacă îi cere demisia lui Raed Arafat după tragedia de la Matei Balș. „E deja al treilea eveniment care se petrece și dânsul nu cade niciodată”, susține senatoarea AUR.

Diana Șoșoacă, controversata senatoare de la AUR, îi cere demisia lui Raed Arafat după tragedia de la Matei Balș. Diana Șoșoacă susține că deja este al treilea eveniment tragic care se petrece, iar Arafat nu este demis din funcție.

Demisia principală e a domnului Raed Arafat. E deja al treilea eveniment care se petrece și dânsul nu cade niciodată. Domnul Raed Arafat se ocupă mai mult de cum să abuzeze poporul român. Solicit pe cale oficială demiterea lui Raed Arafat”, a declarat Diana Şoşoacă.

Diana Șoșoacă cere demisia lui Raed Arafat după tragedia de la Balș: „ Avem reiterarea situației de la Piatra Neamț”

„Nu am avut niciun fel de comunicare în tot acest timp. Din câte am înțeles, avem cinci morți. În acest moment îmi pun întrebarea cum au ajuns să fie carbonizați.

Avem reiterarea situației de la Piatra Neamț și de la Giulești. Eu nu vreau să văd medici trimiși în judecată, care să plătească, când autoritățile nu au făcut nimic. Eu îmi doresc o țară ca afară din punct de vedere medical”, a mai spus Diana Şoşoacă,

AUR cere demisia de urgență a celor responsabili de tragedia de la Institutul Matei Balș

Partidul AUR solicită demisia de urgență a Ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, a coordonatorului Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, în calitate de responsabili morali ai tragediei de la Institutul Matei Balș, precum și a managerului interimar Maria Nițescu, ca responsabilă directă.

„Ne aflăm într-o situație cumplită și fără precedent, iar incendiul care a cuprins patru saloane de la parterul Institutului Matei Balș și în urma căruia au murit, până la această oră, cinci pacienți, este încă o dovadă a dezastrului total în care se află sistemul de sănătate și medical din țara noastră și a neglijenței și incompetenței criminale care caracterizează managementul de vârf al acestuia”, se arată într-un comunicat de presă remis de partidul AUR.

„La două luni de la incendiul izbucnit la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț, România se confruntă cu o altă nenorocire, de această dată în Institutul Matei Balș, care a beneficiat recent de investiții moderne și care a fost condus, timp de 23 de ani, de Adrian Streinu-Cercel. Considerăm că doctorul Streinu-Cercel, astăzi senator și președinte al Comisiei de Sănătate din Senatul României, controversatul și veșnicul specialist în epidemii și măsuri draconice și delirante de restricție, este responsabil în aceeași măsură, fiind persoana care a controlat, până luna trecută, de jure și de facto Institutul Matei Balș.

Ne exprimăm regretul și transmitem condoleanțe familiilor îndurerate! Dumnezeu să-i ierte pe cei care au fost răpuși de incendiu”, se mai arată în comunicat.

Situația a ajuns intolerabilă

„Situația în ansamblu, caracterizată prin subfinanțarea sistemului sanitar, corupția endemică, politizarea excesivă a administrației spitalelor, a ajuns intolerabilă și cerem asumarea de îndată a responsabilității. Vinovăția este fără echivoc a politicienilor a căror principală preocupare este păstrarea funcțiilor și a beneficiilor, identificând de fiecare dată țapi ispășitori sau indicând drept cauze, în mod cinic, defecțiuni de natură tehnică.

Cât îi mai poate răbda acest popor pe acești „manageri” politruci, cocoțați de ani și zeci de ani în posturi înalte, „specialiști” și „atotcunoscători”, pentru care noțiunea de „responsabilitate” este golită de sens și chiar inexistentă?”

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: