Evenimentul Zilei > Politica > Diana Șoșoacă, delir la TV: „Europa fierbe, sunt milioane de oameni în stradă”
Diana Șoșoacă, delir la TV: „Europa fierbe, sunt milioane de oameni în stradă”

Diana Șoșoacă, delir la TV: „Europa fierbe, sunt milioane de oameni în stradă”

Diana Șoșoacă, delir la TV: „Europa fierbe, sunt milioane de oameni în stradă” Niels Schnecker a încercat s-o contrazică dar a primit replica imediat de la senatoare.

Diana Șoșoacă, delir la TV: „Europa fierbe, sunt milioane de oameni în stradă”. Senatoarea a criticat dur autorităţile şi a îndemnat pe români să nu respecte restricțiile.

Diana Şoşoacă, prezentă la România TV, în cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu, a comentat noile restricţii introduse în câteva oraşe din România.  În opinia sa, ceea ce se întamplă acum este pentru pregătirea interdicţiei de Paşte. Ca lumea să nu poată merge la biserică. Este un atac asupra Constituţiei, a spus senatoarea.

Diana Șoșoacă, delir la TV: „Europa fierbe, sunt milioane de oameni în stradă” Niels Schnecker, misiune imposibilă

Diana Șoșoacă a făcut câteva afirmaţii aberante la România TV. „Toată Europa este în fierbere, sunt milioane de oameni pe străzi care se luptă cu forțele de ordine. În Germania au ieșit peste 2.5 milioane de nemți săptămânal şi au protestat, au ajuns la bătăi cu jandarmii. Când au ieșit în America oamenii să protesteze, au avut multe infectări?”, a declarat senatoare.

Şi continuă: „În Germania se încearcă constituirea celui de-al doilea tribunal gen Nurenberg. În Franţa nu mai au curaj să le interzică tinerilor. Tinerii se adună, beau, fumează, ascultă muzică, iar poliţia nu mai intervine. Pentru că au fost mişcări de stradă. Nici nu se mai poartă mască. Nici jandarmii nu mai poartă mască. Astea sunt lucruri văzute de mine.

De ce nu spuneţi că sunt milioane de oameni pe străzi în Europa şi protestează şi că s-a ajuns până la bătăi cu jandarmii şi politiştii? În America, dupa manifestaţiile alea, de ce nu au fost infectări? Că eu nu am auzit”, întreba Şoşoacă.

Niels Schnecker a venit cu argumente spunînd că nu are dreptate

Niels Schnecker i-a citat un raport al autorităţilor americane, despre care a spus că a fost recunoscut şi de Donald Trump, în care scrie că peste 500.000 de americani au decedat de Covid. Senatoarea Şoşoacă s-a dezlănţuit şi a spus că cifrele sunt mincinoase. Raportul e mincinos.

Şoşoacă: „Avem rude şi avocaţi cu care colaboram în SUA ţi nu există aşa ceva. Niciodată nu voi accepta minciuna pe care o susţineţi. Cine v-a spus aşa ceva vă minte. Daţi-mi date oficiale! In aceste condiţii, vreau să-mi furnizaţi date oficiale şi vreau să văd în urma căror studii stiinţifice s-a ajuns la ele.”, i-a replicat imediat senatoarea lui Niels Schnecker.