Evenimentul Zilei > International > Diana încă o „bântuie” pe Camilla, Ducesa de Cornwall. Prințul Harry adâncește controversele
Diana încă o „bântuie” pe Camilla, Ducesa de Cornwall. Prințul Harry adâncește controversele

Diana încă o „bântuie” pe Camilla, Ducesa de Cornwall. Prințul Harry adâncește controversele

Prințul Harry este unul dintre cele mai controversate persoane din Familia Regală Britanică. Deși a acceptat-o pe Camilla drept soția tatălui său în urmă cu 17 ani, se pare că nu a fost niciodată dispus să se apropie prea mult de aceasta. Secretele Casei Regale încep să iasă la iveală.

Un expert regal a vorbit despre relația dintre prințul Harry și mama sa vitregă, Camilla. Deși a acceptat-o în urmă cu 17 ani drept soția tatălui său, ducele de Sussex  nu își dorește o relație apropiată cu aceasta. Discuția a fost purtată în urma unor zvonuri potrivit cărora, prințul Harry s-ar putea întoarce în Marea Britanie atunci când tatăl său va urca pe tron.

Reamintim faptul că, în urma unui scandal la Casa Regală Britanică, Harry și soția sa au renunțat la funcțiile pe care le aveau și au părăsit casa Windsor. Aceștia s-au mutat în America de Nord, în cele din urmă stabilindu-se în Montecito, California. Cei doi duci de Sussex au revenit în Marea Britanie de puține ori, cea mai recentă vizită fiind la Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a.

Ken Wharfe, fost ofițer din brigada de protecție a prințului, susține că ducele ar putea reveni în Marea Britanie cu sau fără soția sa Meghan Markel. În cadrul emisiunii Pod Save The Queen, fostul ofițer a precizat că nu a crezut niciodată că Harry și Meghan vor rămâne pentru totdeauna în California.

„Am sentimentul că ar putea foarte bine să se întoarcă într-un nou rol, cu sau fără Meghan – sincer, nu știu… Cred că se va întoarce sub o formă sau alta, ca parte a planului tatălui său de reducere a monarhiei, deoarece în următorul deceniu se va întâmpla acest lucru”, a adăugat Ken Wharfe.

Prințul Harry nu are o relație apropiată cu mama sa vitregă

Scandalul din Familia Regală Britanică a stârnit multe zvonuri în spațiul public. Relațiile tensionate dintre Harry și familia sa au fost extrem de mediatizate. Odată cu volumul de memorii scris de ducele de Sussex se aștepta o apostrofare a relațiilor sale regale.

În multe emisiuni au fost discutate relațiile dintre prințul Harry și mama sa vitregă Camilla. În multe rapoarte se scrie că, în ciuda faptului că a acceptat-o drept soția tatălui său, ducele de Sussex nu a avut niciodată sentimente față de aceasta și nici nu și-a dorit o relație apropiată cu ea. Ingrid Seward, autoarea cărții „William & Harry”, susține că, deși inițial a acceptat-o pe Camilla în viața tatălui său, ulterior relațiile dintre acesta și mama vitregă s-au răcit.

„Cred că atunci când ea [Camilla] a devenit mamă vitregă, ei [William și Harry] au fost foarte fericiți să o îmbrățișeze, deoarece majoritatea părinților prietenilor lor erau divorțați și se recăsătoriseră, așa că nu era un lucru neobișnuit să se întâmple.

Cred că au îmbrățișat-o cu adevărat pe Camilla. Cred că apoi a luat-o puțin razna”, susține autoarea în cadrul emisiunii „Pod Save The Queen”.

Seward este de părere că prințul Harry nu o respectă prea mult pe soția tatălui său. Mai mult, se pare că Camilla a recunoscut că lucrurile s-au schimbat de la recenta întoarcere a lui Harry și Meghan în Marea Britanie pentru a marca Jubileul de Platină al reginei.

Revenirea ducilor de Sussex pentru Jubileu a fost scurtă, cuplul plecând înainte ca festivitățile să se încheie. Deși nu au fost prezenți decât la două evenimente, Harry și Meghan au petrecut timp în familie. În timpul acestei vizite, Charles s-a întâlnit pentru prima dată cu micuța Lilibet. Potrivit unei surse regale de rang înalt, întâlnirea a fost „foarte emoționantă”, Charles și Camilla fiind încântați să petreacă timp cu Harry și Meghan, precum și cu cei doi copii ai lor.

„Prințul (Charles), bineînțeles, nu și-a văzut nepotul Archie de ceva timp și astfel a fost foarte, foarte, foarte special să petreacă ceva timp cu el.

Nu o cunoscuse pe Lili, nepoata lui, așa că întâlnirea cu ea a fost foarte emoționantă, un lucru foarte, foarte minunat”, susține sursa regală de rang înalt pentru express.co.uk.