Evenimentul Zilei > Monden > „Vânătoare de soți englezi” a lui Meghan Markle. Declarațiile autorului regal Tom Bower despre căsătoria ducilor de Sussex
„Vânătoare de soți englezi” a lui Meghan Markle. Declarațiile autorului regal Tom Bower despre căsătoria ducilor de Sussex

„Vânătoare de soți englezi” a lui Meghan Markle. Declarațiile autorului regal Tom Bower despre căsătoria ducilor de Sussex

Cei mai mulți dintre specialiștii regali au criticat-o pe Ducesa de Sussex de nenumărate ori, de când Prinţul Harry a decis să-i fie aleasă. Chiar, autorul regal Tom Bower a spus că Meghan Markle și-a căutat un soț britanic, bogat și faimos.

Autorul regal, Tom Bower, susține că Meghan Markle ieșise la o „vânătoare de soți englezi” înainte de a-l întâlni pe Prințul Harry. „Cred că amândoi aveau nevoie de cineva, dar ideea este că Meghan ieșise la vânătoare de bărbați. Ea căuta un soț englez și Harry era disponibil.” Bower a mai declarat că Meghan Markle s-a documentat cu atenție despre Harry înainte de a avea șansa de a-l întâlni pentru prima dată.

Astfel, ea ar fi a cercetat cu atenție toate calitățile prințului. Mai important este că ducesa i-ar aflat și punctele sale slabe. Astfel, când a venit momentul să-l întâlnească pentru prima dată, s-a descurcat excelent în acele circumstanțe. În acest fel, Meghan l-a putut asigura că ea era cea pe care o căuta.

Totuși, în acea perioadă, Prințul Harry căuta cu disperare pe cineva a spus Bower. Mai mult decât atât, autorul a adăugat că Harry a mărturisit deseori că se simte singur, că nu găsește pe nimeni potrivit. Trecuse prin niște relații nefericite. Și Meghan s-a potrivit, i-a oferit tot ce avea nevoie. „Arăta bine, era o companie bună, putea vorbi cu ea așa cum dorea el. Amândoi aveau nevoie unul de celălalt.”, a încheiat Tom Bower într-o intervenție pentru emisiunea TV GB News.

Căsătoria Prințului Harry cu Meghan Markle

Cei doi s-au căsătorit în 2018, după ce s-au cunoscut la o întâlnire pe nevăzute organizată de prieteni comuni. La doar doi ani de la căsătorie, Meghan și Harry au anunțat că vor să părăsească familia regală.  Decizia lor a fost criticată de presa britanică deoarece Harry nu a anunțat-o mai întâi pe bunica sa, regina. Mai mult decât atât, ducele de Sussex a nesocotit rugămintea reginei de a nu face niciun anunț în acel moment. De asemenea, tatăl și fratele său, prinții Charles și William, au primit un mesaj cu 10 minute înainte de a posta decizia pe contul oficial de Instagram al cuplului.

Cei doi au precizat că decizia de a face pasul înapoi și de a-și împărți timpul între Marea Britanie și America a venit după luni întregi de discuții interne și reflecție. Astfel, soții au mai transmis, în acel moment, că vor să înceapă un nou capitol și vor căuta să obțină independența financiară.