Evenimentul Zilei > Politica > Bogdan Diaconu o ATACĂ pe Clotilde Armand. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un MOTIV de origine SPORTIVĂ
Bogdan Diaconu o ATACĂ pe Clotilde Armand. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un MOTIV de origine SPORTIVĂ

Bogdan Diaconu o ATACĂ pe Clotilde Armand. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un MOTIV de origine SPORTIVĂ

Co-președintele alianței Blocului Identităţii Naţionale în Europa (BINE), Bogdan Diaconu, a scris, pe pagina sa de Facebook, că fostul vicepreședinte al USR, Clotilde Armand și „Uniunea Soros în România” au împiedicat salvarea echipei FC Rapid.

„Doamna Clotilde Armand și Uniunea Soros în România s-au opus salvării echipei Rapid! Doamna Armand a invocat principiile sale pentru a justifica faptul că a votat împotriva unei propuneri ce ar fi ajutat enorm Rapidul să prindă din nou viață! Doamna Armand are un singur principiu… să fie împotriva a tot ce este românesc și să impună interesele multinaționalelor și ale lui George Soros în România!”, a scris Diaconu.

El a adăugat că „doamna Armand trebuie să știe că Rapidul reprezintă spiritul libertății și al sacrificiului și că rapidiștii vor fi mereu români adevărați care își iubesc și își apără țara. Mai trebuie să știe că sunt mai mulți rapidiști în tribune la un meci decât voturile pe care le-a obținut dânsa la Sectorul 1 și că sunt mult mai mulți în țară cei ce iubesc aceasta echipă, decât voturile adunate cu ajutorul multinaționalelor de către Uniunea Soros în România-USR! Să vă fie rușine, doamnă Clotilde Armand!”.

Membrii PNL și USR din Consiliul Local al Sectorului 1 au condamnat echipa Rapid la dispariție, printr-un vot politic, potrivit psnews.ro.

Executivul Primăriei a intenționat să demareze negocieri pentru salvarea echipei cu cele 3 entități care dețin patrimoniul și palmaresul clubului FC Rapid, dar s-a confruntat cu principiile politice invocate de Clotilde Armand.

„Rapid este un brand și cum legea sportului ne permite să intervenim pentru a susține cluburile sportive intenționez să cer consiliului să desemneze o echipă de consilieri locali pentru a începe discuțiile cu entitățile care dețin palmaresul și patrimoniul FC Rapid, cu scopul de a stabili dacă ne putem implica în reașterea acestei echipe. Rapid este o echipă care s-a născut în sectorul 1 și cred că este normal să o susținem, mai ales că această cerință a venit din partea comunității. Vreau să văd cum vom putea unifica toate cele trei entități într-una singură și dacă ne putem implica la nivel de acționariat astfel încât să înscriem echipa în campionat și să o aducem acolo unde îi este locul: în Liga I și în cupele europene”, a declarat primarul Daniel Tudorache, citat de psnews.ro.

Clotilde Armand a precizat că are principii care o împiedică să voteze o propunere venită din partea PSD.

„Din principiu nu votez ce vine din partea PSD și oricum nu aș fi votat o hotărâre de Consiliu Local care a venit în ultima zi”, a subliniat Armand.

În prezent, FC Rapid este în faliment, administratorul judiciar încercând să valorifice palmaresul și brandul clubului pentru a achita o parte din datorii.