Evenimentul Zilei > Social > Dezvăluiri îngrozitoare din dosarul fetiței abuzate de tatăl ei, președintele T.A.T.A.
Dezvăluiri îngrozitoare din dosarul fetiței abuzate de tatăl ei, președintele T.A.T.A.

Dezvăluiri îngrozitoare din dosarul fetiței abuzate de tatăl ei, președintele T.A.T.A.

Bogdan Drăghici, președintele Asociației T.A.T.A. a fost arestat pentru 30 de zile sub acuzația că și-a abuzat sexual propriul copil, o fetiță de 13 ani, care timp de 3 ani a fost victima obsesiilor sale. De la 10 la 13, violul devenise o rutină pentru Bogdan Drăghici, așa cum rezultă din actul prin care judecătorul a dispus arestarea sa.

„Activitatea infracţională descrisă de minoră s-a desfăşurat pe o perioadă atât de lungă şi cu o asemenea frecvenţă şi intensitate, încât victima nu poate indica detaliat şi plasa în timp în mod exact fiecare eveniment, iar o relatare de o asemenea precizie nici nu i se poate pretinde în condiţiile date”, se arată în documentele prezentate de Cancan.

Potrivit documentului, „este greu de descris în cuvinte starea minorei din timpul audierii, însă aceasta poate fi observată prin vizionarea înregistrării (…) Minora este traumatizată, ruşinată, plânge, oftează, nu îşi găseşte cuvintele, pierde şirul ideilor atunci când este nevoită să rememoreze cele mai traumatizante evenimente şi este cuprinsă de un profund sentiment de vină, crezând că este responsabilă pentru cele petrecute”.

Magistratul care l-a trimis după gratii pe Bogdan Drăghici a constat cu scârbă și indignare cum activitatea președintelui T.A.T.A. devenise o rutină. O rutină din a-şi viola şi abuza sexual copila.

„Judecătorul are în vedere, în aprecierea pericolului social, modul în care a acţionat inculpatul, respectiv exercitarea de acte de agresiune sexuală şi acte de viol, care deveniseră o rutină…”, se mai arată în documentele citate de Cancan.

Totodată magistratul a avut în vedere și faptul că „în prezent, inculpatul se ocupă de creşterea şi educarea minorelor (…) şi (…) care în mod evident se află în acelaşi pericol în care s-a aflat şi (…) până în anul 2016, şi cărora li s-ar putea întâmpla aceleaşi lucruri”, se menționează în actele de la dosarul cauzei.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.