Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluiri din ancheta de la Caracal. Avocatul Alexandru Bogdan a aflat acuzaţiile procurorilor
Dezvăluiri din ancheta de la Caracal. Avocatul Alexandru Bogdan a aflat acuzaţiile procurorilor

Dezvăluiri din ancheta de la Caracal. Avocatul Alexandru Bogdan a aflat acuzaţiile procurorilor

Avocatul din oficiu, în cazul criminalului din Caracal, Alexandru Bogdan, a afirmat, luni, că procurorii îl acuză pe Gheorghe Dincă de trafic de persoane, în ceea ce o privește pe Luiza, și de trafic de minori și viol, în ceea ce o privește pe Alexandra.

De asemenea, avocatul a mai spus că în ziua când i-a fost prezentat lui Dincă, în calitate de avocat din oficiu, acesta i s-a părut îngândurat, declarându-se inițial nevinovat.

„M-am prezentat, i-am spus că sunt avocatul din oficiu, l-am rugat să-mi spună despre ce e vorba, nu mi-a dat foarte multe detalii, doar mi-a zis că nu e vinovat în raport cu acuzațiile. L-am perceput ca fiind o persoană îngândurată, l-am văzut stând foarte mult pe gânduri, am încercat să aflu mai multe înainte de o discuție oficială pe acuzații să văd ce-mi spune clientul. Din primul moment, la prima discuție, mi-a spus că este nevinovat și că nu are nicio legătură cu acuzațiile care i se aduc”, a declarat Alexandru Bogdan, potrivit dcnews.ro

„După o jumătate de oră, am fost invitați la procuror și s-a desfășurat un prim act de urmărire penală în acest caz. Acuzațiile inițiale au fost prezentate, în calitatea sa de suspect, au fost de trafic de persoane în ceea ce o privește pe Luiza Melencu și trafic de minori și viol pe Alexandra Măceșanu”, a precizat avocatul.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: