Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluiri despre „Împăratul interlopilor”. Operațiune complicată a DIICOT
Dezvăluiri despre „Împăratul interlopilor”. Operațiune complicată a DIICOT

Dezvăluiri despre „Împăratul interlopilor”. Operațiune complicată a DIICOT

Dosarul “Împăratului interlopilor”, alias Uțu Rohozneanu, arestat pentru trafic de droguri de mare risc, dezvăluie aspecte palpitante, desprinse parcă din filmele cu mafioți.

După ce a fost prins în flagrant cu aproape 2.500 de pastile de Ecstasy, temutul Uțu Rohozneanu ar fi încercat tertipuri puerile să scape de închisoare. Stenogramele de la dosar mai arată și care a fost „contribuția” telefonică a deținutului “Ciocate”, direct din penitenciar, în prinderea suspecților.

Documentele intrate în posesia Cancan arată întreg filmul operațiunii DIICOT, precum și modul pueril în care Uțu ar fi încercat să scape dând vina pe programarea la coafor a iubitei. În loc să facă trafic de droguri, Uțu a pretins că a stat cuminte în camera de hotel.

„Astfel, deși din procesele-verbale de supraveghere operativă și de redare a convorbirilor interceptate în baza actelor de autorizare emise în cauză rezultă că, în data de 17.10.2020 ROHOZNEANU UȚU-CLAUDIU s-a întâlnit în jurul orei 20:30, în fața hotelului Marriott din București, cu inculpații VASILE CRISTIAN FLORIAN și STOICA MARIUS, pentru a organiza tranzacția de droguri de mare risc din ziua următoare, martora a declarat că, în acea zi, la ora 19;00 a avut programare la coafor, unde a stat o oră, timp în care Uțu a rămas în camera de hotel, după care au fost împreună la un restaurant, unde au stat până la ora închiderii.

Totodată, desfășurarea evenimentelor din data de 18.10.2020, astfel cum este prezentată de către aceasta în declarațiile date, apare ca derizorie în raport cu toate celelalte probe menționate, referitoare la întâlnirea dintre inculpații Uțu Claudiu Rohozneanu și Cristian Vasile”, se arată în actele de la dosar.

Cum a fost „servit” anchetatorilor

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE