Evenimentul Zilei > Actualitate > DEZVĂLUIRI DE CULISE ale realizatorului TV DRAGOȘ PĂTRARU
DEZVĂLUIRI DE CULISE ale realizatorului TV DRAGOȘ PĂTRARU

DEZVĂLUIRI DE CULISE ale realizatorului TV DRAGOȘ PĂTRARU

Dezvăluiri de culise au fost făcute de realizatorul TV Dragoș Pătraru, după ce a plecat de la postul Digi24, afirmând că Prelipceanu, șeful editorial, i-a pus în vedere de la început că nu va lucra prea mult acolo.

Fostul realizator de la Digi 24, Dragoș Pătraru, a dat un interviu pentru paginademedia.ro, în care a dezvăluit motivele despărțirii de televiziunea de știri. Pătraru îl ironizează pe șeful editorial al televiziunii, Cosmin Prelipceanu, dar nu îi iartă nici pe directorii trustului.

 

Pătraru a comentat acid relația lui cu Prelipceanu: "Relația mea cu domnul Prelipceanu a fost excelentă. În sensul că am stat de vorbă o singură dată, la început, până să începem emisiunea, când noi semnaserăm contractul peste capul lui. Ne-a spus atunci, mie, producătoarei mele, Raluca Damian, și lui Mihai Radu, că nu vom face audiență deloc și că vom pleca de la Digi rapid, pentru că acesta ”este un post atipic”. Mă rog, am înțeles că domnul Prelipceanu merge pe calitate, nu pe cantitate. Noi, mai cu oamenii ca noi, așa, mai limitați…

 

Nu poți să te numești jurnalist când aperi instituții și corporații (ați văzut cum li se plânge de milă marilor investitori acolo și cum se țipă la români, că sunt leneși și proști și trebuie să muncească pe doi lei) înaintea oamenilor.

 

Știu multe lucruri de acolo. Mai multe decât mi-aș fi dorit. Știu că există nemulțumiri mari la nivelul patronatului. Stația pierde foarte mulți bani. Am comunicat opiniile mele patronatului, atunci când mi-au fost solicitate", afirmă Pătraru.